Kirkorovs skumst pēc savas Allas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vīrietis, kuru pazīst un iekāro... Vīrietis, kuru neasociē ne ar vienu citu, izņemot... Filipu Kirkorovu. Spilgts, moderns... Šovbiznesa uguņu apmirdzēts... Un vientuļš... Viņa zeltnesi joprojām apvij laulību gredzens, kaut Allas blakus nav jau divus gadus.

«Bet es joprojām jūtu tukšumu. Un man negribas to aizpildīt,» strikti apgalvo Filips Kirkorovs. Pēc primadonnas, ar kuru laulībā nodzīvots desmit gadu, citu sievieti savā privātajā dzīvē viņš iedomāties nespējot. «Šī tase ir izdzerta sausa.» Kirkorovam esot atlikusi vien publikas mīlestība. Tā pati, kas palīdzējusi pārvarēt dvēseles krīzi pēc šķiršanās. Alla Borisovna gan arī viņu sargāja. Veselu gadu abi maldināja visus par nesaskaņām ģimenē, un tikai tad, kad bija apklusušas runas par skandālu Rostovā un presē vairs nevirmoja baumas, Alla pieņēma lēmumu atklāt, ka viņi vairs nav pāris. Kāpēc izjuka abu attiecības, Kirkorovs nekomentē. «Mēs izšķīrāmies, un te es gribu pielikt daudzpunkti. Tas ir tik personiski, ka man par to negribas runāt.»

Nu jau trīs Jaungadus viņš pavadot viens — pie televizora, bez eglītes un šampanieša, bet ar apziņu: «Kolīdz saņemšu vēsti, ka esmu viņai [Allai]  vajadzīgs, būšu klāt.»

Pagaidām vēl par Kirkorova mājām var uzskatīt dzīvokli Maskavas centrā, bet dziedātājs jau ir pārcelšanās jūtīs. Dzīvoklis esot vien noliktava, garderobe, kurā mīt atmiņas, kas morāli nogurdinot. Pēc mātes nāves tajā veikts remonts, mainītas mēbeles, bet, ja zaudēta sieva, — ko vairs mainīt. Neko. Jā, šķiršanos no Allas Kirkorovs uztver tikpat smagi kā nāvi. Tāds jau ir viņa raksturs: grūti pārcieš šķiršanos, pārmaiņas, atteikšanos no pierastām un dārgām lietām...

Dziedātājs apgalvo, ka, neraugoties uz to, esot laimīgs. Jo nupat pārkāpts četrdesmit gadu slieksnis un vislielākās kļūdas dzīvē jau aiz muguras.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu