Brūsam Vilisam romāns ar 23 gadus vecu «Playboy» modeli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: celebrities.com

Slavenais Holivudas aktieris Brūss Viliss tiekas ar žurnāla «Playboy» modeli, kas ir vairāk nekā divas reizes jaunāka par viņu.

Tabloīdi ziņo, ka pagājušajā nedēļā 52 gadus vecais «Cietais rieksts» vairākkārt manīts romantiskās tikšanās ar 23 gadus veco Tamāru Vitmēru.

Intervijā žurnālam «Steppin' Out» jaunā sieviete savas attiecības ar Vilisu nav slēpusi: «Viņam ir pati seksuālākā balss - tāda maiga un gādīga. Un mani neuztrauc viņa kailā galva. Viņš ļoti labi izskatās! Turklāt vecuma starpība man nešķiet problēma.»

Modele, kas agrāk satikās ar Žanu Klodu van Dammi, ir pazīstama kā Holivudas slavenību «aplidotāja». Žurnālam viņa atklāj, ka ar vairumu slaveno aktieru viņa iepazīstas «Playboy» villā.

Tamāra Vilisam ir apsolījusi, ka necentīsies pārdot žurnālistiem viņu attiecību stāstu gadījumā, ja viņu ceļi šķirsies. «Veids, kā pornozvaigzne Alīsija Klāsa skrēja pie tabloīdiem, lai stāstītu par savām attiecībām ar Brūsu, bija pretīgs,» uzskata modele.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu