Sieviešu erotiskās fantāzijas. 7., 8. un 9.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Knāķis

Tu drīksti pasapņot arī ar vaļējām acīm. Un tu to arī dari. Bet vai gribi, lai tavus sapņus izskaidro? Lai tu pati beidzot saproti, pēc kā tu ilgojies...

Vācu seksologs Gerts Zepgers mēģinājis atšifrēt dažus sieviešu erotiskos sapņus, ar kuriem viņu iepazīstinājušas vairākas sievietes.

Viņš ir nevainīgs

«Viņš ir tik jauns un nevainīgs. Es savas kailās krūtis piespiežu viņa lūpām. Jauneklis trīc, es jūtu kā pastiprinās viņa uzbudinājums. Izģērbjos. Taču viņš it kā pamirst un nevar izšķirties ko darīt. Nepacietīgi, gandrīz agresīvi pievelku viņu sev klāt. Tad beidzot viņš «pamostas»...»

Tieksme uz šādiem sapņiem ir sievietēm, kuras ir pārāk sasaistītas, lai atklātu savas seksuālās vēlmes. Viņas baidās, ka stiprais vīrietis, kurš pieradis pavēlēt, var atvairīt viņas kaisli. Šādas sievietes glābjas bēgot fantāzijās, kurās viņas savas vēlmes apmierina ar jauniem un padevīgiem vīriešiem.

Maigi skūpsti, gurdeni skatieni

«Viņš apskauj manus plecus, es pieskaros viņa lūpām, un mēs esam viens otra apskāvienos. Viņa elpa, asās bārdas pieskārieni, stingrie apkampieni, sirdspuksti — tas viss saviļņo mani. Apskauju viņa cirtaino galvu, skūpstu acis, lūpas. Kad mēs atbrīvojamies viens no otra, viņš viegli skatās man acīs un izdveš: «Es mīlu tevi!»»

Šāds scenārijs diktē vēlmi pēc romantiskas mīlestības, pēc saplūšanas ar dievišķo un vienam ar otru, kā arī atbilstību viens otram. Tas izsaukts zemapziņā par brīnišķīgo savienošanos ar mātes ķermeni pirms dzimšanas. Šādas sievietes seksā ir pakļāvīgas. Taču viņas vēlas brīvu un maigu seksu bez agresivitātes.

Maigā pavēlniece

«Esmu tērpta caurspīdīgā kleitā un rotājusies ar dārgiem juvelierizstrādājumiem, neticami kārdinoša, neatvairāma. Visapkārt iedegas sveces, skan liega mūzika... Istabā ienāk kails vīrietis un pieskaras man tām ķermeņa daļām, uz kurām parādu. Viņam ir jādara tikai tas, ko vēlos es. Skūpstu visu viņa ķermeni, un viņš lūdz atļauju tuvībai. Es atbalstu viņa vēlmi ar piezīmi, ka vēl nedaudz jāpaciešas.»

Šādas sievietes nereti vēlas kļūt pavēlnieces — pakļaut vīrieti, mocīt viņu ar savu uzkundzēšanos. Ļoti bieži tā ir atriebība par pāri nodarījumiem. Šīs traumētās sievietes kļūst par pieglaimīgām pavēlniecēm, kuras mīlas spēlēs izrāda iniciatīvu.

* * *

Parādot tipiskās sieviešu fantāzijas un atšifrējot tās, seksologs Zepgers ieteic: erotiskās fantāzijas nevajag uzskatīt par «aizliegto augli». Taču rekomendē ilūziju pasaulē neiegrimt ar prātu, jo reālās pasaules mīla var būt salda.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu