Daniels Kreigs vairs netēlos Džeimsu Bondu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Publicitātes foto

Daniels Kreigs  izplatījis baumas, ka pēc nākamās bondiānas filmas pabeigšanas vairs netēlos aģentu 007.

Angļu aktieris, kas ar savu Džeimsa Bonda atveidojumu filmā «Kazino «Royale»» izpelnījās kinokritiķu atzinību, paziņojis, ka negrasās visu atlikušo mūžu tēlot varoņus spiegu trilleros, viņš esot ieinteresēts dažādot savu karjeru: «Es nevēlos tēlot tikai spiegu filmās, tāpat kā nekad neesmu filmējies tikai peļņas dēļ.»

39 gadus vecais Kreigs jau parakstījis līgumu par piedalīšanos filmā «Bonds 22» — tāds pagaidām ir darba nosaukums filmai, kura uz ekrāniem gaidāma 2008. gada novembrī.

Režisors būs Marks Forsters («Monstru balle», «Meklējot Nekurzemi»). Viņš teicis: «Tās pārmaiņas, kas skārušas Bonda personību pēdējā filmā, dod režisoram lielu radošu telpu, un es ar nepacietību gaidu, kad varēšu sākt strādāt ar Danielu Kreigu.»

2007. gada septembrī uz ekrāniem gaidāma filma «Iebrukums» («The Invasion»), kur Kreigs spēlēs tandēmā ar Nikolu Kidmenu. Pirms «Bonda 22» aktierim, kas kļuvis ļoti pieprasīts, grafikā ir vēl četras filmas: «His Dark Materials: The Golden Compass» (2007), «Flashbacks of a Fool» (2008), «Defiance», 2008) un «I, Lucifer» (2008).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu