Jaunā Bonda filma izraisa dzīvnieku aizsardzības aktīvistu protestus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:.lycos.co.uk

Kārtējās filmas par Džeimsu Bondu centrālā epizode norisinās slavenajās Palio zirgu skriešanas sacensībās itāliešu pilsētiņā Sjenā. Filmēšana tās centrālajā laukumā Del Kampo tika sākta vakar.

Jaunā filma būs pēc kārtas 22. bondiānas sērija. Pagaidām tai vēl nav oficiāla nosaukuma un tā tiek dēvēta vienkārši par «Bonds 22». Galveno lomu tajā atkal atveido Daniels Kreigs, kas veiksmīgi debitēja Bonda lomā filmā «Kazino «Royale»».

Palio sacensības radās viduslaikos un notiek divas reizes gadā — 2. jūlijā un 16. augustā. To dalībniekiem jāapmet trīs apļi ap Del Kampo laukumu, turklāt jātniekiem nav atļauts izmantot seglus.

Palio no citām sacensībām atšķiras ar psiholoģisku spriedzi, jātnieki bieži nokrīt no sava zirga, klūp paši zirgi. Dzīvnieku aizsardzības aktīvisti pieprasa šīs sacensības slēgt. Arī paziņojums, ka jaunās Bonda filmas centrālā epizode risināsies šo sacensību laikā, izraisījusi aktīvistu protestus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu