Gultā ar francūzi un krievu...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Meitenes atgriežas no ceļojuma pa ārzemēm ar salauztu sirdi. Kas viņš bija? Kā viņš tik ātri spēja tevi savaldzināt un pat iekarot un pavedināt uz gultu? Kas notika tālāk? Un vai viņš precēs ar'?

* * *

vācieša un spāņa

Francūzis 

Viņš balansē uz smalkās un grūti saskatāmās robežas starp izsmalcinātību un izvirtību. Viņš saldi mocīs tevi gultā un maigi aplidos ārpus gultas. Tava atvaļinājuma laikā tu būsi viņa zvaigzne, feja un karaliene. Iespējams, pēc laika tev pat apniks viņa nemitīgie skūpsti tev aiz austiņas visās sabiedriskajās vietās. Taču varbūt nebūs nemaz tik traki...

Laulības perspektīva

Ja esi gatava sadzīvot ar viņa narcisisma lēkmēm, tad — uz priekšu, tev ceļš ir brīvs! Viņš tevi bildinās visai drīz. Starp citu, iespējams, ka pēc mēnešiem trim viņš tikpat viegli arī šķirsies no tevis.

Ja vien tu nebūsi to izdarījusi pirmā...

Krievs

Maigs un temperamentīgs, romantisks un vīrišķīgs. Labprāt sagādās tev pārsteigumus un apbērs dāvanām. Pofigists un sliņķis. Gultā viņš domā tikai par savu baudu un tūdaļ pēc seksa uzreiz aizmieg. Jā, nebrīnies, viņā tas viss ir apvienots.

Tāda ir tā noslēpumainā krievu dvēsele...

Laulības perspektīva

Vai tu esi līdzīga Džūlijai Robertsai un vai tu patīc viņa mātei — tas nemaz nav tik svarīgi. Galvenais ir dvēsele! Jā, un vēl tev vajadzētu iemācīties cept garšīgus speķa pīrādziņus, pagātnē tev vajadzētu būt vismaz vienam skaistuma karalienes titulam... Jā, un tomēr — tev vajadzētu patikt viņa mīļotajai māmiņai!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu