Šonedēļ Normunda Rutuļa koncerts Dzintaros

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šo sestdien Dzintaru koncertzālē notiks populārā dziedātāja Normunda Rutuļa solokoncerts.

Koncerta programma galvenokārt sastāvēs no jaunā albuma «Magones zieds» dziesmām. Blakus jaunām maestro Raimonda Paula dziesmām ar Guntara Rača vārdiem savu vietu albumā atradušas arī Aivara Hermaņa, Aļņa Zaķa, Māra Ozola, Normunda Rutuļa un Kristapa Krievkalna dziesmas, vairākas ar Ivara Kurpnieka vārdiem. Kopā šīs dziesmas, kas ieskaņotas un koncertā tiks izpildītas kopā ar Slaveno Rīgas orķestri, ir spējīgas radīt atkarību, var rasties vēlēšanās tās klausīties vēl un vēl.

Koncerta repertuāra pamatā ir mūzika, kuru var pieskaitīt latviešu šlāgerim. Tieši to pārstāv Normunds Rutulis, vēl vairāk — viņš arī piedalās šā žanra attīstībā un ir gatavs atsākt aizmirstā estrādes mūzikas žanra virzību. Patīkami, ka Kristapa Krievkalna aranžējumos šī mūzika skan samērā neierasti minētajam mūzikas virzienam. Šāda pieeja jau tika izmēģināta iepriekšējā Normunda Rutuļa projektā «Vīna dvēsele» un, iespējams, mainīja tradicionālo priekšstatu par šo dziedātāju. 

Koncertā viesu statusā piedalīsies dziedātāja Ance Krauze, Intars Busulis, Jānis Stībelis, bet kā goda viesis būs maestro Raimonds Pauls.

Tā kā koncerts nebūs parasts, bet gan veidots pēc režisora — Normunda Rutuļa — iecerēm, tā uzbūvei tiks izmantots citādu dekorāciju un tehnisko risinājumu veids. Dzintaru koncertzāles skatuves konfigurācijas iespējas ļauj realizēt režisora idejas pilnībā.

http://www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu