Par veseliem suņiem un laimīgiem saimniekiem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Cilvēkam vajag suni! Šo Regīnas Ezeras darbu tā pa īstam saprot vien suņa saimnieks, vai tam liels, mazs, šķirnes vai bezšķirnes, klēpja sunītis vai krietns mājas sargs. Suns uz saimnieku skatās ar beznosacījuma mīlestību, bet labs saimnieks rūpējas par savu četrkājaino draugu, sniedzot tam tikai pašu labāko.

Latvijas uzņēmuma A/S «Tukuma Straume» ir viens no lielākajiem, vecākajiem un modernākajiem mājdzīvnieku barības ražotājiem Baltijā, kam ir gandrīz 30 gadu pieredze tieši suņu barības ražošanā.

Uzņēmuma pārliecība un mērķis ir vesels, apmierināts suns un līdz ar to arī laimīgs saimnieks. Suņu barības zīmolu DOGO uzņēmums A/S «Tukuma Straume» izveidoja 2007.gadā, par bezkompromisa prioritāti nosakot produktu kvalitāti.

DOGO suņu barībā ir tikai augstākās kvalitātes izejvielas un augstvērtīga gaļa no pārbaudītiem izejvielu piegādātājiem Latvijā un Eiropā. Tā ir sabalansēta, pilnvērtīga barība, kas suni pilnībā nodrošina ar visam neaizstājamajām aminoskābēm, minerālvielām, vitamīniem, nepiesātinātajam taukskābēm un mikroelementiem.

DOGO nesatur sintētiskās aromātvielas, mākslīgas krāsvielas, barība nesatur alergēnus - soju un piena produktus, - kas var nopietni kaitēt suņa veselībai. Izstrādātās produkcijas receptes atbilst AAFCO normām.

DOGO receptūras ir izstrādājusi licencēta, praktizējoša veterinārārste, kura ir guvusi pieredzi ASV, kā arī rekomendācijas snieguši speciālisti no starptautiskās kompānijas «KEMIN».

Uzņēmumā rūpīgi tiek uzraudzīts ražošanas process, regulāri notiek laboratoriskie izmeklējumi barības sastāvam atbilstoši HACCAP principiem, kā arī ir ieviesta un uzturēta kvalitātes vadības sistēma atbilstoši standartam ISO 9001.

DOGO produktu parauga partijas pārbauda arī neatkarīgās Latvijas (ZI BIOR, LU Bioloģijas institūts, LLU zinātņu laboratorija) un citu valstu laboratorijās (specializētā laboratorijā Beļģijā ir veikta visu barības ražošanā izmantojamo izejvielu kvalitātes kontrole, pārbaudīta to stabilitāte visos ražošanas posmos un testēta gatavās barības kvalitāte).

Uzņēmums rūpējas arī par saražotās produkcijas uzglabāšanas pilnveidošanu. 2005.gadā ar Eiropas Savienības struktūrfondu atbalstu «Tukuma Straume» uzcēla Baltijā modernāko mājdzīvnieku barības ražotni. Jaunajā ražotnē ierīkotās automātiskās iekārtas garantē precīzu tehnoloģisko procesu norisi. Uzņēmums kopš 2009.gada ražošanas attīstībā vien ir investējusi vairāk kā 8 miljonus eiro.

Pašlaik tirgū pieejami septiņi dažādi DOGO sausās barības veidi iepakojumos no 500 g līdz 25 kg. Kopš 2013.gada pēc klientu pieprasījuma ir pieejami arī īpaši augstvērtīgi DOGO konservi.

DOGO mērķis – vesels suns un apmierināts saimnieks!

«KEMIN»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu