Skaidri un gaiši, saki: gribu mīlēties!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Lielākā daļa iepazīšanās portālos aptaujāto vīriešu atzīst, ka viņiem labāk patīk, ja sieviete savas vēlmes pasaka atklāti un skaidri, nevis ievieto iepazīšanās portālos sazina kur nokopētu jaunu dāmu erotiskos foto vai izstāda apskatīšanai bildi ar savām puskailajām krūtīm. Lai pasaka — «gribu iepazīties» vai «gribu mīlēties»! Un punkts.

Interneta portālus seksa partneru meklējumiem izmanto arī biznesā aizņemtās sievietes. Viņām parasti aiz muguras jau kāda šķirta laulība. Jaunas attiecības neveidojas tagad un tūlīt. Varbūt ikdienas steigā tām arī īsti nav laika. Atpūtas brīžos starp biznesa konferencēm un neskaitāmajiem darbiem viņas iemet datorā dažas vēstulītes. Tajās izteikta nepārprotama norāde: «Gribu mīlēties!» Tās ir drosmīgās daiļā dzimuma pārstāves, par sevi pārliecinātās, kas nekautrējas paaicināt vīrieti palīgā. Pieņemt šo piedāvājumu vai ne — tas katra vīrieša ziņā.

«Ja otra persona šķiet interesanta, kāpēc stiept gumiju? Kā teica kāda mana portālu draudzene pirmajā tikšanās reizē: «Uzskatīsim, ka šis randiņš ir otrais...» un atpogāja blūzīti...» savā iepazīšanās pieredzē atklāti dalās kāds vīrietis.

Sekss sievietei, tāpat kā vīrietim, ir ne tikai izklaide. Tas ir arī terapija, kas aizstāj gan antistresa tabletes, gan kokteilīšus vakarā, TV ekrānā veroties. Labāk laiku pa laikam dzīvs vīrietis, nevis vibrators vai mūžīgā pašapmierināšanās. Ar to pilnai laimei ir par maz.

Bez iepriekšējas priekšspēles

Dažas daiļā dzimuma pārstāves pēc trīs vai piecu vēstuļu uzrakstīšanas drosmīgi izsper savus patiesos mērķus un apvaicājas, vai Viņš negrib seksu ar Viņu? Šovakar? Tagad un tūlīt?

Interneta dzīlēs nav retums arī tādi gadījumi, kad sieviete tieši un atklāti bez iepriekšējas vārdu priekšspēles paziņo, ka vēlas iepazīties, lai nodarbotos ar seksu. Tās biežāk ir precētās, kas meklē kādu gardu sezama sēkliņu savā laulības ikdienā.

Cita meklē to, ko nesaņem savā laulībā, — uzmanības apliecinājumus un maigumu, vēlas justies atkal iekārojama. Biežāk sievietes tomēr dod mājienus un gaida, lai tiktu vīriešu uzrunātas. Neņemot vērā, ka tieši Viņa ir sākusi sarunu, sieviete vēlas, lai Viņš uzņemas iniciatīvu. Lai Viņš pirmais aicina uz tikšanos, lai pirmais izsaka aicinājumu seksam.

Tad pamēģiniet to vienreiz!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu