Vīrietis: «Vispirms pieradiniet mani!»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Par dzīvi pasūdzas misters Y. Viņš vairākkārt atsaucies uz dāmu piedāvājumiem iepazīties. Tostarp apciemojis arī sievietes lauku rajonos.

Bet liels bijis Y apmulsums, kad kādā no tikšanās reizēm, kad viņa domas tā kā uz gultas pusi lidojušas, kundze devusi nepārprotamu mājienu, ka vispirms vajadzētu salabot šķūnīti. Un tad notikšot arī pārējais. Citai dāmai steidzami bijis vajadzīgs šoferis, lai viņu ar viņas auto nogādātu pie dakteriem rajona centrā.

«Es jau varētu palīdzēt sievietei paveikt kādus darbus. Nav jau grūti,» teic Y, «bet varēja taču viņas mazliet pagaidīt, vismaz dažas tikšanās reizes, mazliet vairāk kopā pavadīta laika. Vismaz pieradināt mani pie sevis varēja, un tad būtu gan šķūnīti saremontējis, gan siltumnīcu uzcēlis un ar auto braucis. Bet tagad — nē! Esmu taču vīrietis, ne darba zirgs!»

«Laikam jau iepazīšanās portālos vairāk apgrozās pilsētnieki. Jāliek pie darba tie vīrieši, lai ir skaidrs, vai prot naglu iedzīt. Sirds dziļumos viņi cer uz ātru seksu un nepavisam nedomā par palīdzēšanu,» savu viedokli šajā jautājumā atklāti pauž kāda pusmūža sieviete.

«Auto salabot varu, bet ne tagad un tūlīt. Un ne piespiedu kārtā,» uzsver cits vīrietis. Pirms ar vīriešu roku palīdzību vēlaties sakārtot savu saimniecību, daiļās dāmas, esiet gana gudras un, pirms teikt savu svarīgo sakāmo, ieturiet pauzi. Arī tad, ja sekss jums ir otrajā (vai pēdējā) vietā, lieciet vīrietim vispirms justies vīrietim, nevis remontstrādniekam. Pēc tam viņš, iespējams, kalnus gāzīs. Varbūt arī ne.

«Ar draudzeni pirms trim gadiem iepazināmies internetā. Viņa man atrakstīja pirmā,» pastāstīja kāds četrdesmitgadnieks.

«Jau pirmajā tikšanās reizē mēs kinoteātrī tā skūpstījāmies un mīlējāmies, ka labi, ja trešo daļu filmas redzējām. Filma arī nebija no sliktākajām — «Troja». Turpinājām satikties, pēc gada sākām dzīvot kopā. Es bieži gāju iepirkties, gatavoju vakariņas, izkrāsoju viņas dzīvokļa lodžiju un veicu citus remontdarbus. Mums kopā aizvien ir labi. Kāda tam nozīme, kurš kuram pirmais piedāvājas? Galvenais taču ir rezultāts.»

Šiem vārdiem piekrist ir neiespējami.

***

Izmēģini arī tu iepazīšanos internetā! Nav nekā vienkāršāka par to...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu