Decembrī iznāks «Detlef Zoo» albums «Skapī»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau 6. decembrī klajā nāks «Detlef Zoo» jaunais albums «Skapī», kas ierakstīts 2006. un 2007. gada laikā Londonā autoratīvā britu mūziķa un producenta Endija Džila vadībā.

Kā bonusdziesma albumā iekļauts arī jau labu laiku zināmais hits «So Cold», ko producējis Džordžs Šilings. Pavisam albumā būs 13 dziesmas latviešu un angļu valodā.

Grupas iepriekšējais albums - plašu publikas un kritikas atzinību guvušais «Tu izliecies par sevi» iznāca 2004. gadā. Ieilgušais pārtraukums izskaidrojams ar sastāva maiņām, kā arī Endija Džila noslogotību grupā «Gang of Four» un citos projektos (starp citu, viņa producētais grupas «The Young Knives» debijas albums šoruden bija nominēts prestižajai «Mercury» balvai).

Jaunajā albumā «Detlef Zoo» skanējums kļuvis ievērojami nobriedušāks un profesionālāks, taču joprojām saglabājot mūsdienīgu ģitārroka stilistiku ar ietekmēm no «The Beatles» līdz pat «Radiohead». Grupa atzīst, ka darbs ar Endiju Džilu bijusi neatsverama pieredze. Interesanti, ka ierakstu laikā starp abām pusēm radusies tik cieša radošā saskaņa, ka Endijs kļuvis arī par albuma mūzikas un anglisko tekstu līdzautoru.

«Funny Girl»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu