Heidija Klūma reklāmā rotaļājas ar krūtīm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Supermodelei Heidijai Klūmai, šķiet, patīk rotaļāties ar savām krūtīm, tāpat kā bērni to dara ar plīša lācīšiem. Uzskatāmi tas redzams apakšveļas ražotāja «Victoria's Secret» jaunajā reklāmas klipā.

Pusminūti ilgajā klipā 34 gadus vecā blondīne, tērpusies apakšveļā, glāsta un purina savas krūtis, dungojot, cik lieliskas tās ir.

Viņa arī skaidro, kā uzvedas Hanss un Francs (kā zināms, tā supermodele pa jokam dēvē savas krūtis), ja laiks ir vēss. Turklāt, izsaukusies: «Jūs neko nesaprotat par krūtīm, tādēļ...», Heidija imitē automāta skaņu, «šaudās» uz visām pusēm. Klipa beigās supermodele ar smaidu paziņo: «Lieliskas krūtis, dievinu tās!»

Heidija Klūma nekaunas runāt par savu seksualitāti un savām sievišķīgajām vēlmēm. Nesen viņa atklāja, ka ieinteresējusies par savu vīru dziedātāju Sīlu pēc tam, kad ieraudzījusi viņa iespaidīgo vīrišķības simbolu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu