«Victoria's Secret» modele iesaistās Latvijas alkohola biznesā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Splashnews

Latvijā mazpazīstama topmodele Tatjana Koviļina, kas savulaik bijusi arī slavenā apakšveļas ražotāja «Victoria's Secret» modele, kļuvusi par triju «Mono» alkohola divīzijā ietilpstošu uzņēmumu 100% īpašnieci, raksta «Dienas Bizness».

Saskaņā ar «Lursoft» datiem Kazaņā dzimušās Krievijas pilsones Tatjanas Koviļinas īpašumā nonākušas «Mono» alkohola divīzijā ietilpstošās Latvijas–Vācijas kopuzņēmuma SIA «L.D.V.», SIA «Mono M» un arī SIA «S.D.V.» 100% kapitāldaļu, savukārt izplatītājuzņēmumā SIA «S. Alko» viņai pieder četras daļas, norāda laikraksts.

Modeļu aģentūras «Natalie» direktors Ēriks Meisāns laikrakstam norāda, ka Latvijas aprindās Tatjanas Koviļinas vārds nav pazīstams. «Modelei jābūt ļoti veiksmīgai ar lieliem ienākumiem, lai kļūtu par īpašnieci alkohola jomā, kas nav nekāds nabago bizness,» — tā Meisāns.

Atbilstoši «Lursoft» datiem Koviļina līdz šā gada 28. novembrim Latvijā investējusi 1,8 miljonus latu, ierindojoties 159. vietā lielāko ārvalstu investoru sarakstā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu