Kā vīrietim sākt jaunas attiecības

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Atis Ieviņš

Dažkārt tieši pārāk plašais seksa partneru loks neļauj vīrietim pazīt savu gara līdzinieci.

Ja vīrietis trīs mēnešus uzturējis dzimumsakarus ar partneri A, viņš gluži vienkārši nevar zināt, ka partnere B ir viņa gara līdziniece. Tik bieža partneru maiņa varbūt var palīdzēt vīrietim izjust savas emocijas, bet, kad viņš ir nobriedis tam, lai atrastu savu gara līdzinieci, viņam vairs nevajadzētu tik ļoti steigties un pacensties novest līdz galam jebkuras partnerattiecības.

Lai vīrietis varētu pazīt savu gara līdzinieci, viņam jāļauj savai vīrišķajai enerģijai saplūst ar partneres sievišķo enerģiju. Lai saprastu, vai viņš vēlas uzsākt kopdzīvi ar kādu sievieti, vīrietim jāļauj savai mīlestībai pret Šo sievieti augt augumā. Vīrietis «zinās», ka šī sieviete ir viņa izredzētā, un jutīsies apmierināts ar savu izvēli tikai tad, kad būs izjutis īpašu gara tuvību ar partneri. Bet, ja šajā tuvināšanās posmā viņš gulēs ar citu sievieti, saites starp viņu un viņa izredzēto izirs, un viņam vajadzēs sākt visu no jauna.

Vīrietis nezinās, vai kāda sieviete ir vai nav viņa gara līdziniece, ja vismaz dažus mēnešus nebūs saticies tikai un vienīgi ar viņu. Viņš sapīsies savos spriedumos, mēģinādams ar prātu izlemt, kura no šīm sievietēm varētu būt īstā, lai gan patiesībā viņam vajadzētu ieklausīties savā sirdī.

Lai izrautos no šā burvju loka, vīrietim jāizvēlas viena partnere un uz laiku jāaizmirst visas pārējās. Viņam jāsprauž mērķis iet kādās partnerattiecībās līdz galam un jāpapūlas palikt uzticīgam savai partnerei, neielaižoties pat flirtā ar kādu citu.

Ir gluži dabiski, ja šajā laikā vīrietim šķiet, ka zāle citās ganībās ir zaļāka. Tomēr šoreiz viņam jāsaglabā uzticība savai partnerei un nav jālūkojas apkārt. Šajā dzīves posmā viņš var pat zaudēt interesi par partneri, un tomēr viņam vajadzētu pavadīt ar to kopā vēl vismaz dažus mēnešus. Viņam jāļauj, lai viņa dzimumtieksmi apmierina viena un tā pati sieviete.

Secinājis, ka partnere ir atguvusi seno pievilcību, vīrietis parasti vēlas turpināt attiecības. Bet, ja šis pievilcības spēks neatgriežas, viņš izjūt nepieciešamību attiecības saraut uz visiem laikiem. Var gadīties arī, ka pievilcības jūtas saglabājas tikpat spēcīgas, kā līdz šim, bet pēc kāda laika vīrietis saprot, ka šī sieviete nav viņam piemērota.

Šķiroties no partneres, vīrietim skaidri jāapzinās, ka viņš vairs nenāks atpakaļ. Pēc tam viņam jāsadziedē visas sāpīgās emocijas, kuras viņā pa šo laiku pamodušās. Ja viņš vēlas satikties un draudzēties ar vairākām sievietēm vienlaikus, tur nav nekā slikta, bet, ja viņš izlemj saistīties ar vienu sievieti, viņam turpmāk jāatsakās no draudzības ar visām pārējām.

Pirms intīmo attiecību uzsākšanas vīrietim jāizvirza sev zināmas prasības. Viņam jāizvēlas partnere, par kuru viņš vismaz domā, ka tā varētu būt īstā. Viņam nav jābūt par to stingri pārliecinātam, bet viņš darīs pareizi, ja pārtrauks šīs attiecības, tiklīdz sapratīs, ka šī sieviete tomēr nav viņam piemērota. Skaidri zinot, ka šī sieviete nav viņa īstā, un tomēr uzturot ar to intīmas attiecības, vīrietis tikai velti tērē laiku un bojā savu dzīvi.

Mainījis savas paražas attiecībā uz satikšanos un draudzību ar sievietēm, vīrietis atklās, ka viņam tomēr ir pa spēkam izvēlēties vienu partneri un izveidot stabilas attiecības. Ja viņš būs atvēlējis laiku, lai atrastu sev piemērotu sievieti, viņu vairs nemāks šaubas. Viņš nejutīsies tā, it kā būtu palaidis kaut ko garām. Gluži otrādi, viņš jutīs, ka palaist kaut ko garām var tikai, neuzņemoties saistības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu