«Sieva 1.0». (Programmatūras apskats)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Pērn mans draugs uzlaboja (upgraded) savu Draudzene 3.1 līdz Draudzene Plus 1.0 (tirgus nosaukums: Līgava 1.0). Nesen viņš savu Līgava 1.0 uzlaboja līdz Sieva 1.0, un tā ir ļoti prasīga, jo ir paņēmusi visu viņa laiku.

Sieva 1.0 ir jāizsauc pirms jebkura cita darba, ko viņš grib darīt, bez tam šķiet, ka tā konfliktē un mijiedarbojas ar citiem procesiem, piemēram, hokejs 2.1, teniss 3.01 un makšķernieks 1.2.
Kaut gan viņš to nemaz nelūdza, Sieva 1.0 tika pārdota kopā ar jau uzstādītām papildprogrammām (plug-ins), piemēram, Sievasmāte un Svainis.

Lūk dažas īpašības, kuras es vēlētos redzēt gaidāmajā Draudzene 4.0...

• Poga «Aizmirsti par mani»
• Minimizēšanas poga
• Aizvēršanas iespēja
• Iespēja vajadzības gadījumā pilnībā deinstalēt Draudzene 4.0 tā, lai netiktu zaudēti resursi (cache) un citi objekti

Es mēģināju izmantot Draudzene 2.0 kopā ar vēl aizvien instalēto Draudzene 1.0, taču tās mēģināja izmantot vienu un to pašu I/O portu un radīja konfliktus. Tad es mēģināju deinstalēt Draudzene 1.0, taču neatradu deinstalācijas programmu. Mēģināju no tās atbrīvoties pašrocīgi, taču tā manā sistēmas direktorijā bija atstājusi failus. Uz nerviem krīt arī kas cits – visas manis izmēģinātās Draudzene versijas ir totāli «objektorientētas» un atbalsta tikai aparatūru (hardware) ar apzeltītiem kontaktiem.

Brīdinājums par kļūdu

Sieva 1.0 satur nedokumentētu kļūdu. Ja jūs mēģinat instalēt Mīļākā 1.1 pirms Sieva 1.0 deinstalācijas, Sieva 1.0 iznīcina jūsu MSMoney failus un tad pati deinstalējas. Pēc tam Mīļākā 1.1 attsakās instalēties, ziņojot par nepietiekamiem resursiem.

Sieva 1.0 pēc tā visa izsauc vīrusu Advokāts 6.66 kurš pēc aktivizācijas apēd visus pieejamos resursus un jūsu sistēmu notriec uz ceļiem. Pats interesantākais, ka tad, ja jūs mēģinat noslēpt Mīļākā 1.1 augšējā atmiņā, Sieva 1.0 galu galā to pamana un uzsāk augstāk aprakstīto procesu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu