«Terminatora 4» pirmizrāde gaidāma pēc gada

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Trillera «Terminators 4» pirmizrāde ASV kinoteātros notiks 2009. gada 22. maijā. Tā presei paziņojis filmas izplatītāja kompānija «Warner Bros». Džona Konora sacelšanās līderi filmā atveidos aktieris Kristians Beils. Filmēšana tiks sākta pavasarī Ņūmeksikā.

Filmas, kas kļūs par pirmo jaunās triloģijas daļu, režisors būs «Čārlija eņģeļu» veidotājs Makdžī. Filmas scenāriju rakstījis Maikls Feriss. 2007. gada pavasarī kompānija «Halcyon» iegādājās tiesības uz filmu «Terminators» un paziņoja par plāniem uzņemt vēl vairākas filmas sērijas par cīņu ar kiborgiem. Filmas detaļas pašlaik tiek turētas slepenībā, lai gan daži sīkumi presei jau kļuvuši zināmi.

Tā, piemēram, kļuvis zināms, ka sacelšanās līderis Džons Konors savos 30 gados vedīs cīņā pret mašīnām atlikušo cilvēces daļu. Tā kā filma kļūs par jaunās triloģijas sākumu, nevis iepriekšējo trīs sēriju turpinājumu, Arnolda Švarcenegera Terminators filmā nepiedalīsies, taču Švarcenegers būšot redzams mazā epizodiskā lomiņā.

Trīs pirmās «Terminatora» daļas visā pasaulē nopelnīja vairāk nekā miljardu ASV dolāru, bet pēdējā sērija «Terminators 3» tās veidotājiem atnesa 433 miljonus ASV dolāru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu