Naomi Kempbelai veikta noslēpumaina operācija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Folha

Britu supermodelei Naomi Kempbelai Brazīlijā veikta operācija. Kas tieši svētdienas vakarā Sanpaulu medicīnas centrā supermodelei tika operēts, netiek izpausts.

Klīnikas ķirurgs Žozē Aristodemo Pinoti intervijā aģentūrai «Estadu» pastāstīja, ka nav tiesīgs izpaust operācijas detaļas, pieminot vien to, ka manipulācijas laikā tika izmantota laparoskopijas metode un tā bijusi veiksmīga. Laparoskopija ir ķirurģiska operācija, kuras laikā vēdera dobumā tiek ievadīts īpašs endoskops.

Supermodeles preses pārstāvis Džefs Reimonds otrdien izplatījis oficiālu paziņojumu, kurā teikts: «Pēc veiksmīgas operācijas Naomi atpūšas un gatavojas atgriezties darbā. Viņa vēlētos pateikties mediķiem, kas par viņu rūpējās.»

Brazīlijas plašsaziņas līdzekļi raksta, ka Pinoti ir viens no labākajiem ginekoloģijas speciālistiem valstī.

Kempbela šajā valstī ir bieža viešņa. Starp citu, februārī modele aktīvi iesaistījās populārajā Brazīlijas karnevālā un pati dejoja sambu Baijas štata Salvadoras pilsētā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu