«Blondais Džeimss Bonds» gatavojas kāzām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Aktieris Daniels Kreigs, kas zināms arī kā «blondais Džeimss Bonds», gatavojas kāzām ar savu mīļoto — kinoproducenti Sacuki Mičelu. Kāzas notiks pēc tam, kad noslēgsies jaunās Džeimsa Bonda filmas uzņemšana.

Laikrakstam «The Sun» kāda labi informēta persona pastāstījusi, ka 29 gadus vecā Sacuki ik dienu ierodas filmēšanas laukumā apciemot mīļoto vīrieti.

«Daniels un Sacuki ir acīmredzami iemīlējušies. Viņš ir izteicis bildinājumu, un Sacuki nēsā ļoti skaistu saderināšanās gredzenu ar platīnā iestrādātu briljantu,» laikrakstam stāsta ziņotājs.

Pāris iepazinās 2005. gadā filmas «The Jacket» uzņemšanas laikā. Pēc kāda laika abu attiecības bija uz šķiršanās robežas, jo Kreigs ticies ar Sjennu Milleri, taču nu visas nesaskaņas ir pārvarētas. «Daniels un Sacuki ir kļuvuši ļoti tuvi. Viņi plāno sarīkot klusu un pieticīgu laulību ceremoniju.»

Plānots, ka 22. filma par britu superaģentu 007 uz ekrāniem iznāks šā gada novembrī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu