Godmanis: domstarpībām par «Lattelecom» privatizāciju tiks pielikts punkts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Ministru prezidents Ivars Godmanis ir pārliecināts, ka domstarpībām valdībā par uzņēmuma «Lattelecom» privatizāciju «būs jāpieliek punkts un marta beigās tiks piedāvāts tikai viens privatizācijas variants».

Godmanis trešdien telekompānijas LNT raidījumā «900 sekundes» atzina, ka «domāšanas limits saistībā ar «Lattelecom» ir beidzies un marta beigās valdībā ar balsu vairākumu tiks pieņemts lēmums». «Šis jautājums ir iekļauts valdības neatliekamo darbu sarakstā, un tas ir jāatrisina,» sacīja Godmanis.

Tāpat Ministru prezidents norādīja, ka «Lattelecom» akcijas tiks pārdotas izsolē. «Kamēr es vadu valdību, izsole ir vienīgais veids, kā tiks pārdots uzņēmums,» pauda Godmanis.

«Apollo» jau vēstīja, ka pagājušajā nedēļā satiksmes ministrs Ainārs Šlesers izteica piedāvājumu mainīt «Latvijas valsts radio un televīzijas centram» (LVRTC) 23% piederošo akciju «Latvijas Mobilajā telefonā» pret «TeliaSonera» (TS) piederošajiem 49% «Lattelecom» kapitāldaļu.

Šāda darījuma rezultātā valsts iegūtu 100% «Lattelecom», bet «TeliaSonera» — 100% LMT.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu