Naomi Kempbelai aizliedz lidot ar «British Airways»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Pēc pagājušajā ceturtdienā Hītrovas lidostā Londonā notikušā incidenta, kad 37 gadus vecā supermodele Naomi Kempbela sarīkoja skandālu un uzbruka lidostas policistam, viņai ir aizliegts lidot ar aviokompānijas «British Airways» lidmašīnām.

Sodot modeli par sarīkoto skandālu, «British Airways» nolēma Kempbelai liegt savus pakalpojumus. Naomi preses sekretāre savukārt paziņojusi: «Naomi lido ar «British Airways» jau 30 gadus un vienmēr ir bijusi laba kliente. Viņa cer, ka konfliktsituācija atrisināsies.»

Pagājušajā ceturtdienā Naomi pamanīja, ka viņai trūkst kāds koferis, un pieprasīja, lai tiktu aizkavēta lidmašīnas pacelšanās. Galu galā tā arī notika, jo pēc divām stundām supermodeli no lidmašīnas izveda, saslēgtu roku dzelžos. Pēc apstākļu noskaidrošanas policijas iecirknī Kempbela tika atbrīvota pret drošības naudu.

Supermodele apsūdzēta spļaušanā uz policistu. Pati Kempbela savu vainu neatzīst. Oficiālajā paziņojumā teikts: «Kad Naomi iekāpa lidmašīnā, viņai paziņoja, ka trūkst viena kofera. Aviokompānija pastāvēja uz to, ka Naomi ir jāatstāj lidmašīna, un izsauca policiju, ar varu piespiežot Kembpelu izkāpt no lidmašīnas. «British Airways» joprojām nav paskaidrojis, kādēļ viens koferis pazuda.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu