Verpakovskim pēdas kaula lūzums

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas valstsvienības futbolistam Mārim Verpakovskim konstatēts pēdas kaula lūzums, aģentūrai LETA apstiprināja Latvijas Futbola federācijas (LFF) preses sekretārs Mārtiņš Hartmanis.

«Vakar notikušajā Horvātijas kausa izcīņas spēlē Verpakovskis satraumēja kāju, un vēlāk slimnīcā ārsti viņam konstatēja kājas lūzumu,» atklāja Hartmanis. LFF preses sekretārs piebilda, ka patlaban esot grūti pateikt, cik ilgi futbolists nevarēs spēlēt, jo turpinās medicīniskās pārbaudes.

Latvijas izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs pastāstīja, ka Verpakovskis lauzis pēdas kaulu. Tas noticis pēc rupjas «Varteks» futbolista spēles — ieslīdot Māra kājās no aizmugures. «Māri aizveda uz slimnīcu. Ceturtdien Splitā ārsti veiks pārbaudes, vai nav jāveic operācija. Savainojums ir nopietns,» bēdīgi secina Starkovs.

Horvātijas kausa izcīņas pusfināla spēlē latviešu uzbrucēja pārstāvētais Splitas «Hajduk» cīnījās neizšķirti 1:1 ar «Varteks» komandu. Verpakovskis savainojuma dēļ tika nomainīts jau mača 24. minūtē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu