Latvijai pašai sava iluzionistu biedrība

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pezzoli dibinātā pirmā oficiālā Baltijas iluzionistu biedrība A.M.B.E.R. Latvijā.

Iluzionisti Pecoli informē par Baltijas Iluzionistu Biedrības A.M.B.E.R. nodibināšanu 2008. gada 3. aprīlī ar reģ. nr. 40008126070.  Šis ir Latvijas vēsturē pirmais oficiālais Iluzionistu klubs un tā prezidents ir Enrico Pecoli. Kluba nosaukums A.M.B.E.R. sevī ietver – «Association of Magicians of the Baltic established in Riga».

Biedrības mērķis ir Baltijas iluzionistu apvienošana pieredzes apmaiņai un profesionālai izaugsmei, pie kā Pecoli jau strādā 8 gadus. Līdz šim Pecoli organizētās  Baltijas iluzionistu tikšanās Rīgā notika divreiz gadā. Biedrības uzdevums ir arī Iluzionisma mākslas popularizēšana Baltijā un Baltijas iluzionistu mākslinieciskās darbības attīstības veicināšana ārvalstīs.

Biedrības darbība būs saistīta arī ar jauno iluzionistu apmācību. Sākotnēji biedrības tikšanās reizes notiks 1 reizi mēnesī Pecoli privātajā Iluzionisma teātrī Mārupē, bet biedrībai paplašinoties savu sadarbību ir piedāvājis Mārupes kultūras nams. Oficiāla kluba atklāšana notiks š.g. 8.jūnijā. Informācija sekos. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu