Kā masturbē vīrieši

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Vislabāko veidu, kā masturbēt, vīrietis atklāj vienīgi mēģinājumu ceļā.

Daži vīrieši tikai pavisam viegli glāsta dzimumlocekļa augšējo virsmu, bet citi savu dzimumlocekli visā tā garumā žņaudz un berzē ar tādu spēku, kāds citiem izraisītu sāpes.

Bieži vīrieši kairina tikai dzimumlocekļa galviņu; viņi vai nu aprobežojas ar dzimumlocekļa augšējās virsmas vai saitītes apvidus kairināšanu, vai arī ar stumdošām kustībām kairina visu galviņas apvidu. Tomēr vairākums vīriešu ar glāstošām kustībām masē dzimumlocekļa ķermeni, aptverot visu orgānu; kustību straujums, garums un spēks dažādiem vīriešiem ir atšķirīgs.

Daudzi vīrieši masturbē aplam. Viņi cenšas to paveikt pēc iespējas ātri, izmantojot nepareizu tehniku un tempu. Tas vēlāk var radīt problēmas, jo daudziem no viņiem masturbācija un ejakulācija asociējas ar vajadzību steidzīgi atbrīvoties no saspringuma.

Tuvojoties ejakulācijai, vairākums vīriešu savu darbošanos aktivizē un sāk masēt dzimumlocekļa ķermeni, cik vien ātri spēj. Ejakulācijas brīdī viņi dzimumlocekļa kairināšanu pārtrauc vai ievērojami palēnina. Tas notiek tādēļ, ka brīdī pēc ejakulācijas dzimumlocekļa galviņa ir sevišķi jutīga (to bieži neņem vērā sievietes, kurām šajā brīdī ir citādas izjūtas). Ja sieviete pēc ejakulācijas turpina aktīvus glāstus vai enerģiskas kustības ar gurniem, vīrietim tas var būt nepatīkami.

Dažiem vīriešiem masturbācija sniedz lielāku baudu tad, ja rokas ieziež ar lubrikantu. Patīkamo izjūtu pastiprināšanai noder gan vazelīns, gan roku vai ķermeņa krēms, gan masāžas eļļa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu