Kā masturbē sievietes

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Nav divu sieviešu, kuras masturbētu vienādi.

Vienīgais kopīgais ir tas, ka gandrīz neviena sieviete nekairina kutekļa galviņu ar tiešiem pieskārieniem, jo tā parasti pārāk jutīgi reaģē uz pieskārienu vai spiedienu. Sevišķi tas jūtams tūliņ pēc orgasma.

Vairākums sieviešu, kuras kairina kutekli, iedarbojas uz kutekļa ķermeni, masējot tā labo pusi, ja nav kreile, un otrādi. Daudzas sievietes maina puses, jo pārmērīgs spiediens uz vienu vietu var radīt notirpumu un nejutību.

Tomēr tieši kutekli kairina tikai nedaudzas sievietes; parasti tiek kairināts viss kaunuma paugurs kopumā. Tādējādi viss starpenes apvidus kļūst ļoti jutīgs uz pieskārienu; par galveno uzbudinājuma avotu var kļūt arī mazās kaunuma lūpas.

Sievietes, kuras masturbējot masē kutekļa ķermeni, to dara līdz pat orgasmam un arī orgasma laikā. Tas ir pilnīgs pretstats parastajai vīrieša reakcijai uz orgasmu, kurš, rodoties orgasmam, uzreiz pārtrauc grūdienveidīgās gurnu kustības. Tādējādi tiek pārtraukta kutekļa kairināšana, kas var būt par cēloni nepilnvērtīgam orgasmam dzimumakta laikā. Atšķirībā no vīrieša sieviete masturbējot reti apmierinās ar vienu orgasmu un bez pūlēm izbauda vairākus orgasmus pēc kārtas, kurus pārtrauc tikai nogurums.

Dažus masturbācijas paņēmienus, piemēram, kāda priekšmeta velmēšanu vai kulminācijas sasniegšanu, sasprindzinot starpenes muskuļus, ir pagrūti apvienot ar dzimumaktu, un, iespējams, sievietei nāksies kaut ko mainīt, stājoties dzimumattiecībās ar partneri.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu