LPP/LC domes sēdē vērtēs politisko un ekonomisko situāciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

LPP/LC pavasara domes sēdē sestdien izvērtēs politisko un ekonomisko situāciju pašvaldībās un valstī kopumā, portālu «Apollo» informēja partijas preses sekretārs Edgars Vaikulis.

Partija arī apspriedīs administratīvi teritoriālās reformas pabeigšanas gaitu un gatavošanos 2009. gada pašvaldību vēlēšanām.

Par politiskajām aktualitātēm un partijas LPP/LC pozīciju jautājumā par referendumiem kā sabiedrības demokrātijas skolu informēs Ministru prezidents un partijas LPP/LC līdzpriekšsēdētājs Ivars Godmanis, par aktuālajiem partijas LPP/LC darba uzdevumiem informēs satiksmes ministrs un partijas LPP/LC līdzpriekšsēdētājs Ainārs Šlesers, ar ziņojumiem par partijas ministru darbību valdībā uzstāsies bērnu un ģimenes lietu ministrs Ainars Baštiks un īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Oskars Kastēns.

Savukārt Eiropas Parlamenta deputāts Georgs Andrejevs sniegs pārskatu par darbu Eiropas Parlamentā un Vides, sabiedrības veselības un pārtikas nekaitīguma komitejā. Bet attieksmi pret referendumiem par Satversmes grozījumiem un grozījumiem Pensiju likumā turpinās iztirzāt LPP/LC Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Andris Bērziņš, bet valdes locekļi Anda Ozola un Georgs Lansmanis analizēs programmatiskās nostādnes, taktikas un kandidātu atlases kritērijus, gatavojoties pašvaldību vēlēšanām.

Plānots, ka domes sēdē partija arī turpinās diskusiju par administratīvi teritoriālās reformas norisi pašvaldībās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu