Iluzionistu Pecoli Iluzionistu festa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No Pecoli arhīva

Vakar, 8. jūnijā, Mārupē notika iluzionistu Daces un Enriko Pecoli (Pezzoli) privātā Iluzionisma teātra atklāšana, iluzionisma vēsturisko rekvizītu un plakātu ekspozīcija, kā arī Baltijas iluzionistu tikšanās un Baltijas iluzionistu kluba «A.M.B.E.R.» prezentācija.

Bija sabraukuši iluzionisti no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, kas uzstājās Pecoli Iluzionisma teātrī ar dažādiem krāšņiem šoviem. Kopumā uz  svinīgo pasākumu bija ieradušiem apmēram sešdesmit aicināto viesu. Svinīgā Iluzionisma teātra atklāšana nepalika arī bez sarkanās lentes griešanas, ko veica dziedātājs Roberto, bet iluzionisti Pecoli bija sagādājuši pārsteigumu — burvju šķēres, ar kurām lenti pārgriezt Roberto nebija tik viegli. Pēc lentes veiksmīgas pārgriešanas Roberto veltīja Dacei un Enrico Pezzoli itāliešu dziesmu, ko publika uzņēma ar lielu sajūsmu.

Viesu pulkā bija Lietuvas Iluzionistu kluba prezidents Jons Ziemelis, viceprezidents Arvīds Stonis, kas viesiem demonstrēja savu jauno iluzionisma programmu, un Mants ar šovu «Phantom of the Opera». Mants ir Lietuvas iluzionisma uzlecošā zvaigzne, kas ieguvis godalgotas vietas dažādos pasaules konkursos. No Latvijas iluzionistiem skatītājus uzjautrināja Juris Gavrilovs, kas jautri, «apvedot ap stūri» vienu skatītāju, pārējai publikai atklāja trika noslēpumu.

Zigmārs Atvars — Latvijā vienīgais kristīgais iluzionists — uz skatuves parādījās, uzbraucot ar krāšņu chopper motociklu. Igauņu iluzionists Roky pārsteidza ar skaļu un īpaši jautru uznācienu, kārtīgi izsmīdinot viesus. Gints Gusts izklaidēja viesus, iejūtoties Čaplina tēlā. Savukārt Oļegs, kas savā ikdienas darbā ir privātdetektīvs, cirta sev rokā un rija zobenu. Rolands Kančausks no Lietuvas, noslēdzot 2,5 stundas garo iluzionisma programmu, savā šovā uzbūra skaistus baltus baložus. Starp mākslinieku uznācieniem viesus izklaidēja Dace un Enrico Pezzoli ar dažādiem jokiem un trikiem, piemēram, pasākuma sākumā profilakses nolūkā tika iznīcināts Roberto mobilais telefons, lai pārējie viesi neuzdrīkstētos atstāt ieslēgtus savus telefonus. Tika veikts arī «McDonald's» triks ar kolas pazušanu, kā arī mentālā iluzionisma triks, kura laikā Enriko nolasīja cilvēku domas, lai vēlāk to apstiprinātu, parādot savus iepriekš uzrakstītos pareģojumus.  

Aicinātos viesus pie ieejas sagaidīja «runājošās galvas» ilūzija, un dārzā viesus izklaidēja gigantiska bumba, kurā iekšā dejoja māksliniece.

Prieks, ka šā pasākuma vadmotīvs bija mīlestība pret iluzionisma mākslu, vienotība, draudzība, kas bija jūtama visu dalībnieku sirdīs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu