Bonda lāsts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Neveiksmes turpina sekot filmai «Quantum of Solace» - par jaunajiem aģenta 007 piedzīvojumiem. Apšaudes epizodes laikā Danielam Kreigam, kurš otro reizi atveido Džeimsu Bondu, norauts pirksta gals.

«Bija daudz asiņu un tika pieņemts lēmums viņu tūlīt nosūtīt uz slimnīcu,» stāsta kāds zinātājs «Daži jau sāk ticēt, ka filma ir apburta»

Neskatoties uz nu jau pēc kārtas piekto incidentu, filmēšana turpinās. Tikai pirms nedēļas Kreigs nopietni savainoja seju, kā rezultātā ārstiem nācās viņam uzlikt astoņas šuves.

5. maijā Austrijā bez samaņas asiņu peļķē tika atrasts 58 gadus vecais tehniskais darbinieks, kurš piedalījās filmēšanā. Tajā vakarā vīrietis vietējā bārā iepazinās ar austrieti, kas uzaicināja viņu pie sevis ciemos un pēcāk uzbruka ciemiņam ar nazi.

21. aprīlī angļu kaskadieris ar Bonda mašīnu Aston Martin no 8m augstuma iekrita Gardas ezerā Itālijā.

Bet pirms nedēļas Itālijā divi kaskadieri ieguva nopietnas traumas, uzņemot epizodi,kurā vieglā mašīna saduras ar kravas auto.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu