Uzbrukumā — ar mīlas spēku!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Atis Ieviņš

Amerikas Savienoto Valstu (ASV) Aizsardzības ministrija esot izstrādājusi īpašu ķīmisku ieroci, ar ko sakaut pretinieku.

Šis slepenais ierocis ar koda nosaukumu «Afrodiziaks», kā tiek domāts, izraisīs pretinieka militāristos nevis kaujinieciskumu, bet nepārvaramu vēlēšanos fiziski mīlēt savus tuvākos.

Līdz ar to seksuāli norūpējušies pretinieki zaudēšot jebkādas kaujas spējas — vismaz tā uzskatot dažu valstu zinātnieki.

Šo ieroci zinātnieki jau nodēvējuši kā ļoti humānu ķīmisko kaujas vielu, kas nenodara pretinieka karaspēkam būtiskus fiziskus bojājumus.

ASV Gaisa kara spēku zinātniskā laboratorija Deitonā, kura nodarbojas ar dažādu jaunu ieroču veidu izstrādi, piedāvājusi arī citus eksotiskus ieroču veidus. Viens no iespējamiem variantiem būtu tāds: uz pretinieka kara bāzēm sūtīt lielus lapseņu vai žurku pūļus, izraisot amerikāņu oponentiem nervu sabrukumu un neļaujot tiem ne mirkli koncentrēties uzbrukumam vai aizstāvībai kaujas apstākļos.

Zinātnieki vēl esot izplānojuši, piemēram, kā ar īpašiem preparātiem padarīt ienaidnieka karavīrus hiperjutīgus pret saules stariem vai spožu gaismu. Tiesa gan, šie ieroči praktiskajos izmēģinājumos vēl neesot pārbaudīti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu