Baku «Inter» nespēj iegādāties Verpakovski

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas izlases uzbrucējs Māris Verpakovskis nepāries uz Azerbaidžānas čempionvienību Baku «Inter», jo tas viņa pašreizējam Ukrainas klubam Kijevas «Dinamo» nespēj samaksāt lielo transfēra summu, ziņo «Trend News».

«Mēs esam ieinteresēti futbolista [Verpakovska] pakalpojumos, bet viņa transfēra summa ir ļoti augsta. Šā iemesla dēļ Verpakovska pāreja uz mūsu klubu nav iespējama,» atzina kluba prezidents Georgijs Nikolovs.

Pats Verpakovskis šorīt kopā ar «Dinamo» komandu devies uz treniņnometni Austrijā, ziņo «dynamomania.com». Komandas sastāvā treniņnometnē bez latviešu futbolista ir pieci uzbrucēji, un komanda Austrijā trenēsies divas nedēļas, aizvadot arī piecas pārbaudes spēles.

Jau ziņots, ka «Inter» interesējas arī par vēl vienu Latvijas izlases spēlētāju Andreju Rubinu, kas būtu jāizpērk no Latvijas kluba «Liepājas metalurgs».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu