Verpakovskis atkal nepiedalās Kijevas «Dinamo» pārbaudes spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas futbolists Māris Verpakovskis piektdien nepiedalījās jau otrajā Ukrainas kluba Kijevas «Dinamo» pirmssezonas pārbaudes spēlē.

Šoreiz «Dinamo» tikās ar Austrijas klubu «Altach», izcīnot uzvaru ar 3:1 (1:0), bet latviešu uzbrucējs laukumā nedevās, kaut arī katrā no puslaikiem spēlēja gandrīz pilnībā cits sastāvs.

Jau ziņots, ka pirmajā mačā treniņnometnē «Dinamo» ar 2:1 (1:0) pieveica Krievijas klubu Samāras «Kriļja Sovetov» un arī toreiz Verpakovskis laukumā nedevās, kaut arī pārbaudīti tika vairāk nekā 20 spēlētāji.

Tikmēr Kijevas klubs noslēdzis līgumu ar vēl vienu uzbrucēju. Jau šovakar komandai Austrijā pievienosies 18 gadus vecais nigērietis Frenks Temile, kurš noslēdzis vienošanos ar «Dinamo» uz pieciem gadiem. Aizvadīto sezonu Temile pavadīja Maltas čempionvienībā «Valletta», 20 spēlēs gūstot desmit vārtus.

Treniņnometne Austrijā «Dinamo» komandai ilgs divas nedēļas, kuru laikā tiks aizvadītas piecas pārbaudes spēles. Mačs ar «Altach» bija otrais, bet nākamā spēle risināsies pirmdien, 30. jūnijā pret Austrijas klubu «Wacker».

Jau ziņots, ka interesi par Verpakovski, kuram līgums ar «Dinamo» vēl ir uz pusotru sezonu, izrādīja arī Azerbaidžānas čempionvienība Baku «Inter», tomēr komanda nespēj samaksāt Ukrainas kluba pieprasīto transfēra summu. Pats Verpakovskis izteicis vēlmi palikt pēc iespējas ilgāk ar Kijevas komandu un pretendēt uz iekļūšanu kluba pamatsastāvā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu