Ko darīt ar savām krūtīm?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Gandrīz katra sieviete slepenībā — vai arī pilnīgi atklāti — raizējas par savām krūtīm. Ja tās ir pārāk mazas, viņa vēlas tās palielināt; ja tās ir pārāk lielas, viņa baidās, ka tās nošļuks, un bēdājas, ka nevar nopirkt sev piemērotu apģērbu.

Cik pamatotas ir šīs raizes? Vai tiešām tavu krūšu pilnīgums kaut ko ietekmē? Vai tiešām vīrieši skrien pakaļ tikai meitenēm ar lielām krūtīm?

Dāmas, vīrietis, kuram tavas krūtis izsaka tik daudz, ka viņš vēlas, lai tu divkāršotu to lielumu, nav tā vērts, lai tu viņu pazītu! Sieviete nav pasīvs un kūtrs seksa objekts, kas maina savu ķermeni atkarībā no vīrieša personiskajām iegribām.

Spēkā ir vēl kas cits: lai arī ko tu domātu par savām krūtīm, lielāku krūšu izskats un radītās sajūtas vīrieti seksuāli stimulē daudz tiešāk. Šā fakta dēļ panākumus uz ekrāna guvušas Džeina Rasela, Džejena Mensfīlda, Sofija Lorēna, Rakvela Velča, Diāna Dora, Sabrina un Čestija Morgana. Starp citu, Čestija Morgāna ir karstasinīga dāma, kas ar savu septiņdesmit divas collas lielo krūšu apkārtmēru lika noelsties visām Savienotajām Valstīm. Jā, tā nav drukas kļūda, tiešām septiņdesmit divas collas.

Patiesība ir arī tā, ka sievietes ar lielākam krūtīm bieži vien jūtas sievišķīgākas. Kāda sieviete man stāstīja:

«Man ir ļoti mazas krūtis. Kad biju stāvoklī, tās, protams, kļuva daudz lielākas, un man ļoti iepatikās lielākas krūtis. Es jutos kā pilnvērtīgāka sieviete. Nu esmu beigusi zīdīt bērnu, un tās atkal ir samazinājušās, bet es joprojām ilgojos, lai tās būtu tik lielas kā vēl nesen.»

Tā kā sievietes seksuālā pašapziņa ir cieši saistīta ar viņas krūtīm, bet seksuālā pašapziņa ir ļoti būtiska, lai kļūtu par nevainojamu mīļāko, ir vērts noskaidrot, ko tu vari iesākt ar savām krūtīm.

Ja tās ir lielas, ik dienas velti mazliet uzmanības, lai palīdzētu tām saglabāt formu. Katru rītu un vakaru apskalo tās ar aukstu ūdeni, lai muskuļi savelkas, un pirms gulētiešanas iesmērē ar bērnu losjonu, lai novērstu galu saplaisāšanu.

Ir vērts mazliet papūlēties, lai nopirktu krūšturi, kas tev patiešām der, nemēģinot staigāt ar krūšturiem, kas ir par lielu vai par mazu, jo vēlāk tev nāksies to nožēlot. Ja tev ir tieksme uz lieko svaru, mēģini izvairīties no pārliekas aptaukošanās, citādi, ja nenovājēsi, tavas krūtis kļūs ļenganas un bezveidīgas.

Dažas sievietes, kas mēģinājušas gulēt vieglā nakts krūšturī, atzīst, ka tas gulēšanu padara ērtāku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu