Verpakovskis drīzumā atsāks treniņus «Dinamo» komandā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas izlases uzbrucējs Māris Verpakovskis patlaban trenējas pēc individuālas programmas, tomēr jau tuvākajā laikā gatavojas atsākt treniņus kopā ar Ukrainas kluba Kijevas «Dinamo» galveno komandu, vēsta kluba mājaslapa.

Kā intervijā izteicies komandas fiziskās sagatavotības treneris Boriss Paireks, Verpakovskis pēc pēdas lūzuma jau sācis arī trenēties ar bumbu. Jau ziņots, ka latviešu futbolists traumu guva aprīlī. Sākotnēji tika domāts, ka viņam būs vajadzīga operācija, tomēr vēlāk pēc ilgstošas staigāšanas ar ģipsi tika izlemts to neveikt.

«Jau pirms ilgāka laika Māris sāka strādāt trenažieru zālē. Bet pirms četrām dienām viņš jau sāka strādāt arī ar bumbu un tuvākajās dienās pievienosies galvenajai komandai,» atklāj Paireks.

Jau ziņots, ka «Dinamo» pašreiz atrodas treniņnometnē Insbrukā, kas ilgs divas nedēļas. Kijevas klubs jau ir aizvadījis divas no piecām plānotajām pārbaudes spēlēm, pirmajā mačā ar 2:1 (1:0) pieveicot Krievijas Premjerlīgas komandu Samāras «Kriļja Sovetov», bet pēc tam ar 3:1 (1:0) pārspējot Austrijas klubu «Altach».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu