Verpakovskis vēlas zināt savu cenu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas valstsvienības uzbrucējs Māris Verpakovskis no Kijevas «Dinamo» vadības vēlas uzzināt summu, kas kādam klubam būtu jāmaksā par viņa pāreju, taču pagaidām kluba prezidents Igors Surkis nesteidz to nosaukt, intervijā «Neatkarīgajai» pastāstīja pats futbolists.

«Man ir daži konkrēti piedāvājumi, bet viņi prasa, kāda būs transfēra summa. Surkis to negrib noteikt. Viņš vienīgi nosaka: «Pasaki, kurš klubs par tevi interesējas, un tad es nosaukšu cenu.» Es pat gribēju dabūt vienu papīru, uz kura konkrēti būtu uzrakstīta mana cena — aģentam tā taču ir jāzina,» norāda Verpakovskis.

Jau ziņots, ka interesi par Verpakovski, kam līgums ar «Dinamo» vēl ir uz pusotru sezonu, izrādīja Azerbaidžānas čempionvienība Baku «Inter», tomēr komanda nespēja samaksāt Ukrainas kluba pieprasīto transfēra summu. Pats Verpakovskis izteicis vēlmi palikt pēc iespējas ilgāk ar Kijevas komandu un pretendēt uz iekļūšanu kluba pamatsastāvā.

«Vienubrīd Horvātijas kluba «Hajduk» vadītāji interesējās par mani, bet viņi negribēja maksāt īres naudu un vēl jo vairāk transfēra summu,» atklāja futbolists. «Galvenais, ka tagad esmu atgriezies ierindā un līdz transfēru perioda beigām vajadzētu tikt skaidrībā par to, kur spēlēšu turpmāk,» uzsver Verpakovskis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu