Bekhema neļauj sevi evakuēt, jo ir bez grima

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Viktorija Bekhema apliecinājusi, ka rūpējas par savu modes un stila ikonas tēlu. Pirms dažām dienām viņa atteikusies evakuēties no lidmašīnas un atgriezties lidostas terminālī kopā ar «parastajiem mirstīgajiem».

Kā ziņo tabloīds «The Sun», pacelšanās brīdī reisa Losandželosa–Londona lidmašīnas dzinējā iekļuvis putns. Aviolaineris veica piespiedu nosēšanos.

Lidmašīnas pasažierus pārņēma panika, savukārt biznesa klasē lidojošā Viktorija Bekhema, kas, gatavojoties garajam nakts lidojumam, jau bija nomazgājusi dienas grimu un pārģērbusies zīda pidžamā, strauji metās meklēt kādu dizaineru apģērbu, augstpapēžu kurpes un kosmētiku.

Viņa panāca arī to, ka kopā ar diviem dēliem Romeo un Krusu, kā arī miesassargiem un preses aģentu tika evakuēta atsevišķi no citiem pasažieriem.

Aculiecinieki stāsta, ka Viktorija bijusi ļoti mierīga un nav izrādījusi satraukumu par radušos situāciju. Kad pasažieru pulkā sāka izplatīties baumas par iespējamo teroristu uzbrukumu, viņa mierināja savus dēlus, sakot, ka nekas briesmīgs nenotiek.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu