Vācu statisti no Toma Krūza pieprasa 11 miljonus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Vācu statisti, kas izkrita no kravas automašīnas filmas «Valkyrie» uzņemšanas laikā, tagad no Toma Krūza studijas «United Artists» pieprasa 11 miljonus ASV dolāru lielu kompensāciju.

Filmēšanas laikā no kādas četrdesmito gadu kravas automašīnas, pagriezienā nokrītot sāna malai, izvēlās auto sēdošie statisti. Incidenta dēļ cietušie guva vieglus miesas bojājumus — zilumus un nelielas galvas traumas. Berlīnes advokāte brīdināja producentus: ja statisti tūlīt nesaņems kompensāciju, griezīsies Kalifornijas tiesā, ko arī ir izdarījuši.

Toms Krūzs filmā atveido grāfu fon Štaufenbergu, kas vadīja sazvērnieku grupu, kura 1944. gada jūlijā mēģināja veikt atentātu pret Hitleru. Fīrers tomēr palika dzīvs, bet visi sazvērnieki tika nošauti.

Vācieši jau no paša sākuma bažījās par scientologa Toma Krūzu kandidatūru šai lomai, jo viņam jāatveido vācu nacionālais varonis. Vēlāk visus Berlīnes iedzīvotājus mulsināja ar svastikas karogiem rotātās pilsētas ielas. Vācijas varas iestādes tāpat atteicās atļaut filmēt vietā, kur sazvērnieki plānoja savu uzbrukumu.

Problēmu vajātā filma uz ekrāniem gaidāma decembrī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu