Mika Ozoliņa filmā piedalīsies Holivudas zvaigzne

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Režisors un producents Miks Ozoliņš, kas augusta beigās kopā ar aktrisi un producenti Agnesi Zeltiņu devās uz Holivudu, lai uzņemtu pilnmetrāžas mākslas filmu «3 of Us», kas veidota pēc igauņu dramaturga Jāna Tjates lugas, pēc vairāku nedēļu ilgiem sagatavošanas darbiem sācis filmas uzņemšanu.

Kā filmas tehniskās un radošās komandas veidošana, tā arī aktieru atlase ar kastinga direktores palīdzību tika sākta jau pirms Mika un Agneses ierašanās Holivudā. Apskatot video ar aktieru provēm, uz nākamo atlases kārtu tika aicināti pretendenti, kuru sniegums bija vispārliecinošākais un visvairāk atbilda filmas varoņu personāžiem.

Otrajā atlases kārtā aktierus klātienē vērtēja arī pats filmas režisors, un par Raula lomas atveidotāju tika izvēlēts Roberts Paiks Daniels (Robert Pike Daniel), kas ar lielisko aktiermākslu pierādīja sevi kā piemērotāko un profesionālāko kandidātu šai lomai.

Džona loma tika piedāvāta Holivudas aktierim Loklinam Munro (Lochlyn Munro), kas, izlasījis scenāriju, dalībai Ozoliņa filmā piekritis nekavējoties. Kanādā dzimušais Munro savu aktiera karjeru sācis pēc tam, kad nopietnas sporta traumas dēļ viņam bija jāatsakās no sapņa par spēlēšanu profesionālajā hokeja līgā. Pirmā nopietnā loma Loklinam bija ASV televīzijas seriālā «21 Jump Street», kurā filmējoties savu ceļu uz zvaigznes statusu sāka arī Džonijs Deps. Loklina Munro zināmākās lomas ir filmās «Scary Movie», «The Art of War 2», kurā viņš filmējies kopā ar Vesliju Snaipu, «White Chicks», «Little Man» un «A Night at the Roxbury».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu