Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Tavi pirksti īstajā vietā... (Sievietēm)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Erots

Mani pārsteidz, cik daudz sieviešu, kuras reiz ir masturbējušas, nav papūlējušās izanalizēt, kāda veida masturbācijas paņēmieni viņas visspēcīgāk uzbudina.

Divdesmit deviņus gadus vecā Linna stāsta par savu pieredzi masturbēšanā:

«Man ilgi nācās pētīt, līdz es noskaidroju, kāda veida vīrieša pieskārieni kājstarpei mani visspēcīgāk uzbudina, jo es parasti mēdzu masturbēt, saspiežot ciskas kopā un beržot tās vienu pret otru. Tad manu kājstarpi pārņem neaprakstāmi seksuāla sajūta.

Es sakļauju ciskas arvien ciešāk un ciešāk, līdz klitors izspiežas uz āru kā mazs ziedpumpurs un plaukst, un atveras, starpene sāk raustīties un savilkties, un tad es beidzu. Es zinu, kā masturbēt. Bieži es to daru piecas sešas reizes nedēļā, kad vien esmu gultā. Bet es nezināju, kā tas notiek, kādus seksuālos orgānus es saspiežu ar ciskām, lai izraisītu šīs sajūtas.

Es to noskaidroju gandrīz nejauši. Skuvu kaunuma matus un ciskas, lai varētu valkāt bikini. Es saspiedu kopā kaunuma lūpas, lai noskūtu tās no sāniem, un sāku just ļoti patīkamas sajūtas. Tas notika tāpēc, ka biju saņēmusi klitoru starp pirkstu un īkšķi un maigi virpināju to.

Man patika tas, ka klitors tiek saspiests un grozīts. Biju ļoti uzbudināta, jo beidzot uzzināju, kas tieši mani iekairina. Es to pastāstīju draugam, un viņš iebāza roku manās biksītēs un arī tā darīja. Tas bija vēl lieliskāk. Piecpadsmit sekunžu laikā pa manām kājām sāka tecēt silts sekrēts, un es beidzu turpat, stāvot virtuvē pie galda.»

Arī divdesmit trīs gadus vecā Luīza stāsta par sevis izpētīšanu:

«Man agrā jaunībā tika stāstīts, ka pieskarties savai vagīnai ir pretīgi un neķītri. Es drīkstēju to mazgāt un ievietot tajā tamponus, bet viss pārējais bija aizliegts. Masturbēt es sāku ļoti vēlu. Sāku sevi apmierināt astoņpadsmit gadu vecumā — pēc nopietniem randiņiem ar puišiem.

Man tas bija jādara, citādi manas biksītes kļuva slapjas. Tad es ieliku roku kājstarpē un braucīju to minūtes piecas vai desmit. Pēcāk mani allaž mocīja vainas apziņa, bet es sevi mierināju, ka tas tomēr ir labāk nekā mīlēties ar puisi, ko es nemīlu.

Pēc kādas anatomijas stundas koledžā es izpētīju sevi kārtīgi. Grāmatā bija shēma, kas attēloja sieviešu seksuālos orgānus, un man ļoti sagribējās ieraudzīt, kā tie patiesībā izskatās. Pārnācu mājās, ieslēdzos guļamistabā un atplētu kājas spoguļa priekšā. Ar pirkstiem papletu kaunuma lūpas un sāku sevi taustīt un pētīt. Es atklāju, ka, glāstot klitoru un reizē pieskaroties urīnizvadkanāla atverei, mani pārņem sajūtas, kas liek nodrebēt.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu