Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kā pareizi atdoties vīrietim

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

«Kad kaislīgais bāliņš tuvāk man ies, Es došu ar vēderiem mērīties. Viņš sacīs, ka droša, un novērsīsies, Un domās: «Ir gan tas meitietis traks!» Bet kāda man daļa, kas viņam šķiet! Es gribu uz muguras atgulties!»

(Autors anonīms, 19. gadsimts)

Šīs rindas, kas publicētas kāda pagājuša gadsimta Londonas erotiskajā žurnālā, mazliet vienkāršoti attēlo problēmu, ar ko sastopas sieviete, kad pienācis laiks mīlēties ar savu partneri.

Kaut arī vīriešiem nepatīk sievietes, kuras gultā guļ nekustīgi un padevīgi, aktīvi nepiedaloties mīlēšanās procesā, viņos ir arī dziļi iesakņojušies aizspriedumi pret sievietēm, kuras zina pārāk daudz. Vīrieša seksuālajam ego — un līdz ar to arī erekcijai — ir svarīgi apzināties, ka viņš gultā ir noteicējs un māca sievietei to, ko viņa vēl nezina.

Tas gan izklausās bezcerīgi vecmodīgi un šovinistiski, tomēr tu nedrīksti piemirst: vīrietim joprojām nepieciešama zināma deva apziņas, ka viņš «iesvēta» sievieti tādās seksuālajās baudās, kādas viņa vēl nav pieredzējusi. Mūsdienu vīrieši ir samierinājušies, ka viņi vairs nav pirmie, bet viņi joprojām vēlas būt labākie.

Šī tieksme ir tikpat sena, cik vēsture. Palasot jebkura laikmeta erotisko literatūru, mēs redzam, ka vislielāko baudu vīriešiem allaž sagādājusi doma par jaunavas iegūšanu, savu karsto «duramo» ietriekšanu grūti pieejamā un neskartā teritorijā. Protams, es neapgalvoju, ka tev vajadzētu izlikties par jaunavu, pirmo reizi mīlējoties ar ilgoto vīrieti (ja vien tu tiešām neesi jaunava).

Tomēr ieteicams ievērot zelta vidusceļu starp miesaskāri un kautrīgumu. Ja tu būsi pārāk agresīva un trakulīga, viņš var justies seksuāli nepieredzējis un mazvērtīgs, un tas stipri nelabvēlīgi ietekmē vīrieša erekciju.

Norunājot satikšanos ar savu iecerēto vīrieti, tu atklāsi, ka vari noteikt, cik ātri viņš steidz tevi iekarot. Skūpstīšanās laikā viņš gribēs glāstīt un apmīlēt tavas krūtis un nenovēršami centīsies pabāzt roku zem taviem svārkiem vai kleitas.

Pretojies viņam vienīgi tik daudz, lai vīrietis jūt, ka viņam nāksies papūlēties, lai piepildītu savas tieksmes. Kad viņš beidzot iebāzīs pirkstus tavās biksītēs, viņa bauda būs divkārša, bet iekarotāja pašapziņa iedarbosies uz viņa vīrišķību kā burvju nūjiņa.

Tu daudzkārt kāpināsi erotisko spriegumu, ja centīsies nepieskarties viņa penim. Atpogā kreklu un glāsti viņa krūtis — glaudi ar pirkstiem viņa vēderu un kailo muguru —, tomēr atstāj peni mierā, vienīgi pāris reižu «nejauši» pieskaries uztūkumam viņa biksēs. Viņam vairāk par visu gribēsies, lai tu tam pieskaries un to apmīļo, un erotiskās gaidas vēl vairāk kāpinās kaisli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu