Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kā izģērbt vienam otru

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa/Erots

Kad istabā valda intīma puskrēsla, atskaņotājs izraisa saldkaislas muzikālās trīsas un jūs abi esat gatavi gultai, ļauj viņam tevi izģērbt.

Atceries, ka viņam varbūt vajadzēs nedaudz tavas palīdzības, jo vīrieša pirksti ir lielāki un neveiklāki par taviem, tāpēc mazās podziņas, āķīši un cilpiņas viņam var radīt sarežģījumus. Ja vīrietim ir kaut mazliet pieredzes, viņš zinās, kā iztīt tevi no svētku iesaiņojuma, tomēr daudzi pēdējās modes apģērba gabali vīrieti var apmulsināt.

Ja vīrietis nespēj atrast sānos rāvējslēdzējus, maigi aizvadi viņa pirkstus līdz tiem; izvelc rokas no elastīgajām aprocēm, lai viņam negadās izvilkt blūzes rokas uz āru.

Kamēr vīrietis tevi izģērbj, turpini viņu skūpstīt un glāstīt un sāc izģērbt arī viņu. Atpogā kreklu, piedurknes (uzmanīgi ar aproču pogām, reizēm tās ir izpogājamas, reizēm — pagriežamas un izvelkamas) un novelc kreklu, skūpstīšanos nepārtraucot.

Ja viņš saprot, kas notiek, tad kurpes un zeķes novilks pats, un nav vērts arī mēģināt novilkt viņa bikses, līdz viņš neķeras pie tām pašrocīgi. Pat tad, ja viņam kājās ir kļošenes, jūs sapīsieties bezcerīgā mudžeklī un viņš kūņosies pa istabu kā idiots ar pusmastā nolaistām biksēm. Izģērbšanās laikā ir ļoti svarīgi nezaudēt savu pašcieņu.

Kad esi gatava atbrīvot viņu no biksēm, vispirms cauri audumam apmīļo piebriedušo peni, jo tas īpaši kāpinās viņa uzbudinājumu. Tad atpogā vai atsprādzē bikšu priekšu, atvelc rāvējslēdzēju un ar vienu roku saņem caur apakšbiksēm viņa sēkliniekus no apakšas. Ar otru roku pārvelc bikses pāri gurniem, ļaujot viņam pašam tās novilkt pavisam.

Caur apakšbiksēm glāsti un spaidi viņa peni, tad novelc tās. Ja jūs mīlējāties pirmoreiz, atturies no kārdinājuma nomesties ceļos un ņemt viņa peni mutē. Tas nāks vēlāk, kad viņš pats tev to ierādīs. Sākumam šāds akts būs pārāk spējš un bezkaunīgs. Viņam nepatiks, ka ir sastapis tik viegli iegūstamu sievieti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu