Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Vai esi tik laba, ka labāka vairs nevari būt?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš/Erots

Tikai ļoti retas sievietes nespēj pilnveidot savu seksuālo dzīvi. Ļoti retas sievietes gultā ir tik labas, ka viņās vairs nav nekā pilnveidojama.

Bet tev pirmkārt ir jāsaprot, ka nespēsi kļūt par nevainojamu mīļāko viena pati, bez citu palīdzības. Tev ir nepieciešama kāda laba grāmata un arī saprotoša mīļākā palīdzība. Vīrietis, ar kuru tu vari vingrināties.

Tev noteikti jāapgūst veids, kā rast seksuālu saskarsmi ar vīrieti. To, cik tas ir svarīgi, tu vari noprast pēc citu sieviešu izteikumiem. Sieviete un vīrietis taču kopā dzīvo, kopīgi veic visintīmāko fizisko aklu, un kāpēc lai viņi nerunātu par to? Vai tad tu ar mīļoto vīrieti dejo klusējot? Arī tad, ja viņš tev kāpj uz kājām vai arī — tu viņam?

Tad kāpēc tu neko nesaki, ja gadās neveiklāks mīlas akta brīdis — jo vairāk tāpēc, ka šis akts tavai laimei un emocionālajai stabilitātei ir daudz būtiskāks nekā tango?

Būt sliktai gultā nav piedodams. Kazanovas bieži ir vienkārši neciešami, tāpat kā Katrīnas Lielās. Bet ir nepiedodami gulēt ar kādu regulāri un nepateikt, ka viņš vai viņa gultā nekam neder un kā to varētu labot.

Zinu, kāpēc tu savam mīļākajam negribi teikt, ka viņš gultā nav visai labs. Tu baidies aizskart viņa jūtas, baidies viņa dusmu izvirduma vai no jūsu attiecību pēkšņas iziršanas. Bet vai neesi padomājusi, ka tieši to pašu iemeslu pēc arī viņš klusē, jo arī tu neesi visai kaislīga un prasmīga mīļākā?

Vienīgā iespēja, kā pārvarēt šo strupceļu, ir — darīt to kopā. Tādēļ šī grāmata ir rakstīta tā, lai tu vairāk koncentrētos uz praksi, nevis uz teoriju. Seksa jautājumos prakse ir daudz efektīvāka nekā teorija.

Ja tev jau ir aptuvens priekšstats, cik laba tu esi gultā, kādas iemaņas un atklāsmes tev jāapgūst, lai sevi pilnveidotu vēl vairāk, tad ir laiks izdarīt pirmo ieguldījumu savas seksualitātes rēķinā un paskatīties, ko ar to var iesākt...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu