Ko ēst un dzert pirms mīlēšanās

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No «Princeses»

Diezin vai vēl tev jāatkārto, ka pirms mīlēšanās nav ieteicams lietot ļoti spēcīgas garšvielas un garšaugus, īpaši ķiplokus. Vakars varbūt izdosies erotisks, bet nez vai tu vēlēsies pamosties ar neciešami smirdošu elpu.

Nepakļaujies ekonomisko apstākļu diktētajam kārdinājumam cienāt savu vīrieti ar lētu vīnu! Nedaudz enerģiskas mīlēšanās, un tu sapratīsi, ka lēts vīns ne visai labi turas kuņģī, un rīstīšanās ir bezgala neromantiska.

Ļoti seksuāla ir doma par mielastu guļamistabā. Nesagādā sev rūpes ar svinīgi klātu galdu, bet paņem uz guļamistabu pāris grilētu cāļu stilbiņu, salātus un augļus, un ēdiet tos kaili, uzdzerot atdzesētu sauso baltvīnu. Neaizmirsti papīra salvetes vai mitrus dvieļus. Tu taču negribēsi, lai no taukiem spīdīgas rokas kaislīgi glāsta tavus nupat mazgātos matus.

Esi uzmanīga, kombinējot seksu ar ēdieniem. Un vēl uzmanīgāk izturies pret dzērieniem. Ja jūti, ka sava vīrieša sabiedrībā esi iedzērusi pārāk daudz, pārej uz toniku vai sauso ingveralu. Pēc izskata tie ne ar ko neatšķiras no alkohola, tomēr palīdzēs noturēt tavu reibumu mēra robežās.

Kaut arī lielākā daļa vīriešu cenšas sievietes pavedināt, viņas piedzirdot, tomēr piedzērušas sievietes sabiedrība patīk retam. Tu iemantosi vairāk partnera cieņas, ja ierobežosi sevi mērenas jautrības robežās, bet stiklainas acis un šļupstēšanu atstāsi bārā kvernētāju ziņā.

Ja tomēr ar visu piesardzību esi pārāk iereibusi un vairs nevaldi pār sevi, un baidies nodarīt ko tādu, ko nākamajā rītā varētu nožēlot, dodies uz virtuvi un samaisi pāris jēlu olu ar asu tomātu mērci un sarkanajiem pipariem, un iedzer šo dziru. Tas ļoti ātri atgriezīs tevi pie veselā saprāta.

Daudzi vīrieši, kas mēdz lietot alkoholu lielā daudzumā, pirms paredzamās uzdzīves reizēm izdzer aptuveni vienu glāzi piena. Ja tu to nespēj, pirms dzeršanas vismaz kaut ko ieēd. Tukšā dūšā iedzerts alkohols ļoti ātri uzsūcas asinīs, un tu jau dejosi pa galdu, pirms sapratīsi, kas ar tevi noticis.

Prozit — un labu apetīti!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu