Daži bīstami jautājumi, ko labāk neuzdot

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Pārsteigt puisi ar jautājumu «Vai tu mani mīli?» ir tikpat muļķīgi kā prašņāt: «Vai man ir celulīts?» Abi šie jautājumi liks viņam tavā acu priekšā uzreiz nosvīst.

«Vai tu mani mīli?»

Labāk saki, ka mīli viņu, un gaidi atbildi, tomēr nedari tā dažus pirmos mēnešus, ja vien jūs neesat iemīlējušies no pirmā acu uzmetiena. Ja puisis atbild «Es tāpat» vai «Paldies» (ak!), vai, vēl sliktāk, nesaka neko (ak vai!), tad kādu laiku šo jautājumu vairs neuzdod.

Tomēr ielāgo: tas, ka viņš neatbild ar to pašu, vēl nenozīmē, ka viņš tevi nemīl vai nav tevī iemīlējies. Iespējams, viņš nekad nevienai meitenei neko tādu vēl nav teicis un ir iecerējis pateikt tai, ar kuru nolems būt kopā visu turpmāko dzīvi. Var izrādīties, ka šī meitene esi tu, bet, ja jūs satiekaties pavisam neilgi, viņam varbūt liekas — nav godīgi atzīties mīlestībā, iekams par to nav īstas pārliecības.

Ja tev ir pamats domāt, ka puisis ar tevi nav tik ļoti aizrāvies, kā tu ar viņu (piemēram, bieži kaut kur iet, neaicinot tevi līdzi), un tu apsver, vai nepārtraukt attiecības, tad pavaicā tieši.

Tikai neesi agresīva, jautājot: «Tu mīli mani VAI NE?» Iedzenot puisi stūrī, iespējams, nesaņemsi gaidīto atbildi pat tad, ja viņš tevi tiešām mīl. Nogaidi un dod viņam iespēju pateikt to pirmajam. Varbūt paies ilgāks laiks, nekā tu vēlētos, tomēr būs daudz patīkamāk, ja tā būs viņa ideja. Vai piekrīti?

«Vai viņa tev šķiet skaista?»

Tu pamani, ka tavs puisis vēro citu meiteni, vai arī tev vienmēr ir licies, ka labākā draudzene ir par tevi pievilcīgāka...

Savaldies un nerīko ekspresaptauju «Vai viņa tev liekas skaista?» vai, vēl trakāk, neuzdod jūsu attiecības graujošu jautājumu «Vai viņa tev šķiet skaistāka NEKĀ ES?». Var jau būt, ka puisis tiešām domā, ka viņa ir pievilcīga, bet atceries — viņš taču ir kopā ar tevi, nevis ar tavu draudzeni vai meiteni ar lielajām krūtīm (LAIMĪGĀ GOVS!), kas reklamē sieviešu veļu!

Netaisi problēmas tur, kur to nav, esi godīga pret sevi! Vai vari apgalvot, ka neviens cits vīrietis, izņemot tavējo, tev neliekas pievilcīgs? Uztraukumam ir pamats tad, ja puisis vienmēr blenž uz citām sievietēm. Vari mierināt sevi ar domu, ka viņš, iespējams, ar iekāri skatītos uz citām sievietēm arī tad, ja būtu kopā ar supermodeli. Daži puiši vienkārši ir tādi!

Ja esi lūgusi, lai viņš neblenž uz citām tik ļoti, bet viņš citādi nemaz nespēj un tu nespēj ar to samierināties, tad izlem — vai tāpēc ir vērts pārtraukt jūsu attiecības? Ja nabaga puisis tikai ciešāk ieskatījās glītā garāmejošā meitenē, tad labāk centies savaldīties. Galu galā — no visām pasaules skaistulēm viņš taču ir izvēlējies tevi!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu