Sadotas rokas un mīlēšanās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Ir vīrieši, kam savas dziļās jūtas pret sievieti vieglāk izteikt tieši mīlēšanās laikā.

Tas tālab, ka pēc intīmas tuvības abi mīlnieki jūt, ka ir gan saņēmuši, gan snieguši otram mīlestību. Fiziskais kontakts nojauc visas barjeras un rada īpašu tuvības izjūtu, kas nav tik viegli panākama citādā veidā.
 
Taču tai pat laikā jāatgādina, ka ikviens no mums seksu uztver atšķirīgi. Lielākā daļa sieviešu alkst pēc mīlestības apliecinājumiem un priekšspēles, jo tā viņas jūtas mīlētas. Dažas daiļā dzimuma pārstāves pat vēlas dzirdēt savu mīļoto sakām «es tevi mīlu» tieši seksa laikā.

Savukārt vīriešiem mīlēšanās ir veids, kā viņi apliecina savu mīlestību iemīļotajai. Viņuprāt, mīlestība — tā ir sievietes vēlmju apmierināšana. Neapšaubāmi arī vīrieši grib, lai tiktu piepildītas viņu vēlēšanās.

Ir ari tādi vīrieši, kuri seksu uztver kā veidu, kā izvairīties vai pat slēpt nesaskaņas savstarpējās attiecībās. Šķiet — ja sekss ir labs, tad arī viss cits nostāsies savās vietās un problēmas atrisināsies.

Taču visbiežāk gan ir tā, ka, ja seksu nevēlas kāds no mīlniekiem vai starp partneriem vispār vairs nav intīmas tuvības, tas nepārprotami liecina, ka šajās attiecībās jūtama atsvešināšanās vai ka ilgstoši netiek atrisināts kāds konflikts.

Intīmā dzīve ir kā barometrs, kas precīzi parāda cilvēka gaitas ikkatrā dzīves jomā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu