Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Intīms jautājums par anālo seksu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No «Princeses»

Seksologi zina teikt: jo ātrāk saņemsi atbildes uz saviem visintīmākajiem jautājumiem, jo labāka kļūs tava seksuālā dzīve!

Jautājums:

Mans vīrs vēlas anālo seksu, bet es par to neko nesaprotu. Vai tas ir droši? Kas man būtu par to jāzina?

Atbilde:

Kaut gan pasauli ir pārgājusi seksuālā revolūcija, pornogrāfija un erotiskā produkcija pārpildījusi internetu, interese par seksu nav zudusi. Anālais sekss tagad nav tikai homoseksuālistu izprieca.

Ja tic statistikai, trešā daļa sieviešu līdz 24 gadu vecumam kaut reizi nodarbojusies ar anālo seksu. Taču šis seksa veids nav tradicionāls. Turklāt anālajā atverē atrodas daudz nervu galu, kuri sniedz spēju izjust baudu — gan vīriešiem, gan sievietēm!

Ja tev ir interesanta pati ideja nodarboties ar anālo seksu, nav nekas briesmīgs, vari pamēģināt. Vienkārši ir vairākas lietas, kuras tev būtu jāatceras. Atšķirībā no maksts anālā atvere nav elastīga un nekļūst mikla. Lai gūtu baudu no anālā seksa, dzimumloceklim jāieiet lēni, līdz anālās atveres muskuļi atslābst.

Obligāti lietojiet ziedes uz ūdens bāzes. Beidzot — pat monogāmiem pāriem jāizsargājas anālā seksa laikā. Palikt stāvoklī, protams, nevar, bet vajadzētu lietot prezervatīvu, lai izvairītos no bakteriālām saslimšanām. Tā iemesla dēļ noteikti mainiet prezervatīvu, pārejot no anālā seksa uz vaginālo.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu