Ķermenis ilgi atceras glāstus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Erots

No vēstules: «Mana sieva uzstāj, lai glāstu viņai tās pašas vietas, kuras glāstījis viņas iepriekšējais vīrs. Es nevēlos kļūt par viņa kopiju! Bet, ja nedaru to, ko viņa vēlas, sieva vispār kļūst seksuāli vēsa. J.»

Seksopatologs iesaka

Atšķirībā no vīrieša, kura erogēnās zonas kļūst aktīvas līdz ar viņa dzimumnobriešanu un ir izvietotas pārsvarā dzimumorgānu tuvumā, sieviešu juteklība tiek pamodināta tajās vietās, kuras kairina partneris.

Ja viņas dzimumpieredze ir bijusi ilgstoša un patīkama, sievietei «ieslēdzas» un reaģē konkrētas vietas, bet apziņā kodējas noteikta veida glāsti. Jaunu attiecību sākumposmā sievietei ir nepieciešami glāsti tieši tajās vietās un tādā intensitātē, kādu tai sniedzis iepriekšējais partneris. Pretējā gadījumā viņa var nesasniegt orgasmu.

Kā smejas seksopatologi — pārāk labvēlīga pagātne sievietei ir… kaitīga. Vīriešiem ir pretēji — bīstamas ir neveiksmes pagātnē.

Attiecību sākumposmā vīrietim būtu jāuzzina savas partneres vēlmes: «Kā tev labāk patiktu?», «Kā tu vēlētos, lai es tevi glāstu?».

Tas nenozīmē, ka visu atlikušo mūžu vīrietim vajadzēs spēlēt pēc svešas stabules — svarīgi ir pareizi iesākt, tad pamazām pāriet uz savu scenāriju.

Pēc diviem trim mēnešiem sievietes receptori pieslīpēsies jaunā mīlnieka ķermenim un glāstiem. Tiks atmodinātas jaunas erogēnās zonas, bet iepriekšējās kļūs nejutīgākas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu