Tikšanās ar neiespējamo

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No Pecoli arhīva

Ventspilī un Tukumā tikšanās ar iluzionistiem Pecolli.

www.ambermagic.lv

Pasākuma apmeklētaji ir aicināti uz izrādi ierasties ātrāk ( sākot no plkst.15:00 (Ventspilī) un no plkst.14.00 (Tukumā), jo viesus sagaidīs vienīgais Latvijā Burvju triku veikaliņš «Pecolli Magic Shop», kurā tiks atraktīvi demonstrēti dažādi triki, kurus skatītaji varēs uz vietas arī iegādāties un iemācīties. Triki būs  paredzēti dažādiem vecumiem, gan bērniem, gan pieaugušajiem. Par burvju māksliniekiem varēs kļūt paši skatītāji.

Izrāde «TIKŠANĀS AR NEIESPĒJAMO» ir iedvesmojoša, jautra un brīnumiem pārpilna ģimeņu izrāde, kurā paši skatītāji kļūs par izrādes dalībniekiem. Izrādes laikā Skatītāji tiks ievietoti Gigantiskā Ziepju burbulī, tiks veikti zinātniski eksperimenti ar skatītāja pulksteni, zelta zivtiņa peldēsies maģiskajā burbuļa akvārijā, kādam skatītājam tiks izraisīta strauja matu augšana, skatītāji nogaršos ēdamus ziepju burbuļus, tiks rādīts D.Koperfilda triks, hipnozes rezultātā ar vienu no skatītājiem notiks neticamas lietas, tiks veikts pārsteidzošs triks ar neredzamu kāršu kavu, skatītāji izspēlēs superekskluzīvu loteriju.

Mazākajiem izrādes skatītājiem būs iespēja virtuāli apceļot Burbuļu zemes planētas un iepazīties ar tur dzīvojošajiem pasaku varoņiem, ar kuriem notiks neticamas burvestības – Alise izies cauri spogulim, Mērija Popinsa lidināsies ar savu lietussargu, no Džungļu grāmatas planētas ieradīsies gudrā čūska, kas māk kāršu trikus un citi brīnumi.

www.pecolli.lv

www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu