Sākas «Tele2 Baltic Beach Party 2009» biļešu tirdzniecība

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2.jūnijā no pulksten 10.00 visās «Biļešu Paradīzes» kasēs un internetā – [s:24908] – sākta biļešu tirdzniecība uz šā gada pludmales festivālu, kas 24. un 25.jūlijā notiks Liepājā, informē pasākuma pārstāvji.

Īpašo viesu statusā šogad festivālā ieradīsies dažādu stilu grupas no astoņām valstīm – «Mando Diao» (Zviedrija), «Safri Duo» (Dānija), «Mumiy Troll» (Krievija), «September» (Zviedrija), «Guru Josh Project» (Lielbritānija), Kate Ryan (Beļģija), «Laid Back» (Dānija), «Happyendless» (Lietuva), «Vanilla Ninja» (Igaunija) un «Audiosmog» (Vācija).

Pirmās 1000 biļetes būs iespējams iegādāties par vēl izdevīgāku cenu nekā pērn – biļete abām dienām maksās tikai 9 latus. Nākamās 3000 būs iespējams nopirkt par 15 latiem, savukārt vienas dienas biļete izmaksās 10 latus. Tuvojoties festivālam biļetes kļūs dārgākas.

www.zeltazivtina.lv

Lielisku akciju sarūpējuši arī «D-Light» un «D-Night» alus dzērieni. Piedaloties akcijā ikvienam ir iespēja saņemt 4 latu atlaidi biļetei uz tavu mīļāko vasaras festivālu. Atlaidi iespējams iegūt divos veidos – sakrājot 8 «D-Light» vai «D-Night» pudeļu korķīšus vai izgriežot divus īpašos kuponus no «D-Light» skārdeņu četrpakām. Kad tas darīts, var doties uz jebkuru «Biļešu Paradīzes» kasi, kur korķīšus vai kuponus var iemainīt pret 4 latu atlaidi «Tele2 Baltic Beach Party» biļetes pirkumam.

Jāpiebilst, ka gan piedāvātās akcijas par 4 latu atlaidi neattiecas uz pirmajām 1000 izdevīgās cenas biļetēm, kā arī uz vienas dienas biļetēm.

www.beachparty.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu