Gazajeva kļūšana par Kijevas «Dinamo» galveno treneri var nākt par labu Verpakovskim

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Bijušā Krievijas izlases un Maskavas CSKA galvenā trenera Valērija Gazajeva pievienošanās Ukrainas čempionvienībai Kijevas «Dinamo» varētu nākt par labu latviešu uzbrucējam Mārim Verpakovskim, prognozē vietējie masu mediji.

Pēc izmaiņām treneru štābā Gazajevs atkal varētu dot visiem futbolistiem iespēju pierādīt sevi, un pirmkārt tas varētu attiekties uz Verpakovski un brazīlieti Rodrigu, kuri pagājušajā sezonā bija izīrēti citu valstu komandām.

Verpakovskis šosezon bija izīrēts Spānijas otrās spēcīgākas līgas klubam Vigo «Celta», tomēr tā sastāvā nostiprināties nespēja un pat nespēja gūt nevienus vārtus. Savukārt šobrīd latvietim traumas dēļ priekšlaicīgi beigusies sezona.

Jau ziņots, ka Verpakovskis pēdējos gadus nav spējis iekļūt «Dinamo» rindās, tāpēc vairākas reizes parakstījis īres līgumus ar citu valstu komandām, tomēr, lai Kijevas klubs piekristu īrei, viņam ik reizi arī uz tik pat ilgu laiku bijis jāpagarina līgums ar «Dinamo» komandu.

Sākotnēji no 2006. gada decembra līdz 2007. gada jūnijam latviešu uzbrucējs spēlēja Spānijas augstākās līgas klubā «Getafe FC», nākamo sezonu viņš aizvadīja Horvātijas klubā Splitas «Hajduk», bet pēc tam pārgāja uz «Celta» komandu. Tieši periodu «Celta» komandā varētu nosaukt par latvieša neveiksmīgāko.

Jāpiebilst, ka Latvijas izlases uzbrucējam līgums ar Kijevas «Dinamo» ir spēkā uz vēl vienu gadu.

Pagājušajā gadā Verpakovskis bija izīrēts Horvātijas komandai Splitas «Hajduk», kuras sastāvā viņš aizvadīja 18 mačus, gūstot piecus vārtus.

Latvijas valstsvienībā Verpakovskis ir aizvadījis 76 spēles, gūstot 24 vārtus, un ir visu laiku rezultatīvākais Latvijas izlases spēlētājs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu