Emma Vatsone studiju dēļ nepametīs aktrises karjeru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

«Harija Potera» zvaigzne Emma Vatsone noraidījusi baumas, ka viņa grasoties pamest aktrises karjeru, lai sāktu studijas universitātē. Aktrise apgalvo, ka viņa spēs karjeru Holivudā apvienot ar studijām, raksta «[s:25582]

Pašlaik Vatsone gatavojas no Londonas pārcelties uz ASV, lai sāktu savu pirmo semestri universitātē.

Emma Vatsone vairākkārt uzsvērusi: studijas nekādi nenozīmē, ka viņa pamet aktrises karjeru: «Medijos daudz diskutēts par to, ka universitāte un aktrises karjera viena otru savstarpēji izslēdz, ka es nevarēšu vienlaikus studēt un filmēties, taču līdz šim man tas izdevies tīri labi, un plānoju tā turpināt. Man patīk mācīties, un es nevēlos apstāties. Studijas vienmēr bijušas mans sapnis — jau pirms filmēšanās.»

19 gadu vecā aktrise cer, ka savus pēdējos pusaudža gadus viņa varēs pavadīt bez mediju pastiprinātās intereses: «Es ļoti gribētu vienkārši būt pusaudze un satikties ar sava vecuma jauniešiem.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu