Bekhemi, dodot vārdu dēlam, iedvesmojušies no Toma Krūza

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MCMULLAN CO/SIPA/Scanpix

Izrādās, futbola zvaigzne Deivids Bekhems ar sievu Viktoriju savu trešo dēlu nosaukuši par godu aktierim Tomam Krūzam, vēsta «[s:25678]».

Deividam un Viktorijai ir trīs dēli: Bruklins (10), Romeo (6) un Kruzs. Kā izrādās, dodot vārdu jaunākajam dēlam, pāris iedvesmojies tieši no Toma Krūza. Pāris ar Tomu iepazinās 2003. gadā, un viņi kļuva tuvi draugi. Kruzs piedzima 2005. gadā. kad Deivids spēlēja Madrides «Real» sastāvā.  Deivids stāsta, ka pēc iepazīšanās ar Tomu Krūzu viņš sievai teicis, ka Krūzs (Cruise) ir lielisks vārds, bet to varētu izrunāt nedaudz citādāk. Un, ņemot vērā, ka pāris tobrīd dzīvoja Spānijā, radās doma dēlu nosaukt par Kruzu (Cruz) —kā to izrunā Spānijā.

Kaut arī Tomam Krūzam ir ietekme uz dažiem Bekhema lēmumiem, piemēram, par līguma parakstīšanu ar Losandželosas «Galaxy» un tās pašas PR firmas nolīgšanu, aktieris nav ietekmējis Bekhemu reliģisko pārliecību. Kā zināms, Toms Krūzs un Keitija Holmsa ir pārliecināti saentoloģijas sekotāji. Futbolists stāsta, ka Toms izskaidrojis viņam šīs ticības būtību, bet nekad nav mēģinājis to viņam uzspiest.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu